Ντιμπό Κουρτουά, ένας πραγματικός άντρας. Μιλάει, όταν οι άλλοι «αστέρες» λουφάζουν (video)

Ντιμπό Κουρτουλά. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βελγίου Ντιμπό Κουρτουά είναι ένας πραγματικός άνδρας που φοράει παντελόνια, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο μοναδικός που τα έχωσε ευθέως κατά της FIFAUEFA που θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις, για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, αδιαφορώντας για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Και τα είπε αυτά ο Κουρτουά, όταν τα συνδικαλιστικά όργανα της πλάκας σε όλο τον κόσμο λουφάζουν. Το ίδιο και οι μεγάλοι «αστέρες» που έχουν μυαλό μοναχά για να παίζουνε και να κονομάνε.

Οι δηλώσεις του στην τηλεόραση:

«Αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα παιχνίδι για χρήματα και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Απλώς παίζουμε γιατί για την UEFA είναι επιπλέον χρήματα. Δημιούργησαν μία επιπλέον διοργάνωση (Conference League), αλλά είναι πάντα το ίδιο. Μπορεί να είναι θυμωμένοι με άλλες ομάδες που θέλουν μία European Super League, αλλά δεν νοιάζονται για τους παίκτες, νοιάζονται μόνο για τις τσέπες τους.

Είναι άσχημο και οι παίκτες δεν μιλούν γι’ αυτό. Και τώρα ακούμε για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε χρόνο, πότε θα ξεκουραστούμε εμείς; Ποτέ. Έτσι στο τέλος οι κορυφαίοι παίκτες θα τραυματιστούν και θα τραυματιστούν και θα τραυματιστούν.

Δεν είμαστε ρομπότ! Απλά γίνονται ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και υπάρχει λιγότερη ξεκούραση για εμάς και κανείς δεν νοιάζεται. Του χρόνου έχουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο, πρέπει να παίξουμε ξανά μέχρι τα τελευταία στάδια του Ιουνίου. Θα τραυματιστούμε! Κανείς δεν νοιάζεται πια για τους παίκτες.

Τρεις εβδομάδες διακοπών δεν είναι αρκετές για να μπορέσουν οι παίκτες να συνεχίσουν για 12 μήνες στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δεν πούμε ποτέ τίποτα θα συνεχίσει να γίνεται το ίδιο.

Παίζουμε για το τίποτα. Το να κατακτήσεις την τρίτη ή την τέταρτη θέση στο Nations League δεν ενδιαφέρει κανέναν. Είναι ένα άχρηστο παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί παίζουμε, μοιάζει σαν ένα παιχνίδι προπόνησης». 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα