Ντουμπεκί στο Open TV για τις δηλώσεις Μαρτίνς, τα παράπονα στον… Γεραπετρίτη ο Ολυμπιακός για το κύπελλο

Ο Μαρτίνς είπε μετά το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ότι θα παίξουν Μεγάλη Τετάρτη στο κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΣ, και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη. Κι αναρωτήθηκε γιατί έγινε αυτό το πράγμα, αν είναι δίκαιο. Μάλιστα.

Είπε τίποτα κακό ο Πορτογάλος; Σου λέει, γιατί να έχουμε μία μέρα λιγότερο για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ κι οι άλλοι μία περισσότερο; Είπε τίποτα κακό; Όχι, βέβαια.

Στο Open TV οι Σαββιδοτέχνες ούτε που ασχολήθηκαν μ’ αυτό. Γιατί βόλευε, βέβαια. Ούτε ο Κόλκας με το Βασιλόπουλο, ούτε οι Βασιλάκηδες με τον Παναγιωτάκη. Για τη Χριστίνα, απαγορεύεται να ρωτάει τέτοια πράγματα.

Και ποιος απάντησε; Ο Σπυρόπουλος. Φοβερά πράγματα. Και τι είπε; Ούτε στο δέκα υποσυνείδητο δεν στεριώνουν αυτά που είπε. Στο… 2004 λέει στο EURO της Πορτογαλίας, η εθνική Πορτογαλίας έπαιξε Τετάρτη τον ημιτελικό και η εθνική Ελλάδας Πέμπτη. Κι όμως, κερδίσαμε.

Ο Σπυρόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος και μπήκε στα παπούτσια του Κόλκα και του Βασιλόπουλου. Άπαξ και κοιμηθείς με τον γκαβό, το πρωί θ αλληθωρίσεις, δηλαδή. Που κολλάει το ένα με το άλλο; Άμα το πάρουμε έτσι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί και στο τέλος θα πάρει την κούπα, γιατί την πήρε και η εθνική στην Πορτογαλία. Κι ας γίνει ο τελικός στις 22 Μαϊου.

Κι άντε, στον Σπυρόπουλο, να τον καταλάβεις. Στην ΕΠΟ, γιατί τα βάλανε έτσι τα παιχνίδια; Ο Ζαγοράκης έχει κάτι να πει; Τι να πει, ρε, σάμπως τον ρώτησαν; Γι αυτό έγιναν οι εκλογές της ΕΠΟ με το παλιό σύστημα; Για ν αποφασίζει ο πρόεδρος με το δικό του ΔΣ; Για ν’ αποφασίζει η Εκτελεστική έγιναν.

Αλλά αντί να μιλάει στην τηλεόραση ο Μαρτίνς, καλύτερα να μιλούσε ο Ολυμπιακός στο επιτελικό τον Γεραπετρίτη, πο0υ έβαλε τον Μητσοτάκη κι υπόγραψε λευκό χαρτί

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα