Ντρισμπιώτη: «Συγκίνηση και υπερηφάνεια»

Το απόγευμα της Τρίτης η ΕΟΕ πήρε την απόφαση οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι οι δύο Έλληνες που θα είναι οι σημαιοφόροι της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η αθλήτρια του βάδην με ένα ποστάρισμά της στο instagram αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ύψιστη τιμή και δήλωσε συγκινημένη και περήφανη.

“Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα”.

Ντρισμπιώτη: "Ύψιστη τιμή να είμαι σημαιοφόρος, είμαι συγκινημένη και περήφανη"

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα