«Ντροπιάζει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος»

Έβγαλαν τα όπλα από τα θηκάρια χθες το βράδυ στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Ο Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη διάρκεια εξέτασης του για τη λίστα Λαγκάρντ,  συγκρούστηκε λεκτικά με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα (είναι στην Επιτροπή) όταν ο πρώην υπουργός άσκησε σκληρή κριτική εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου καταλογίζοντας του ευθύνες (ως υπουργός Οικονομικών) ότι  δεν αξιοποίησε τη λίστα «Λαγκάρντ» και δεν ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο.
«Είναι ντροπή να ηγείται της δημοκρατικής παράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος», φέρεται να είπε σε κάποιο σημείο ο κ. Ραγκούσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ρήγα που τον κατηγόρησε ότι διακατέχεται από πολιτική εμπάθεια και μίσος κατά του κ. Βενιζέλου.

Μουζακίτη και Πεπόνη

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις ίδιες πληροφορίες στην Προανακριτική έχουν σταλεί από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη, που διερευνούσαν την υπόθεση, τουλάχιστον 29 ονόματα που είχαν κάνει χρήση της ευεργετικής ρύθμισης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τον επαναπατρισμό αδήλωτων κεφαλαίων, ενώ κάποια από τα ποσά αγγίζουν τα 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα