«Ο Αμπιντάλ αρχίζει να δυσαρεστείται…»

Ο μάνατζερ του Ερίκ Αμπιντάλ, Νταβίντ Βεντιτέλι, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει αρχίσει να αισθάνεται αρκετά δυσαρεστημένος με την μεταχείριση που έχει από την Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα από το γεγονός ότι δεν του ξεκαθαρίζεται αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μετά τα σοβαρά προβλήματα που πέρασε με την υγεία του ο Γάλλος αμυντικός, πολλοί θα περίμεναν ότι οι Καταλανοί θα ήθελαν να κρατήσουν τον Αμπιντάλ και μετά το καλοκαίρι, τότε δηλαδή που λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρκελώνης. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει, κάτι που έχει δυσαρεστήσει τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Νταβίντ Βεντιτέλι:

«Ο Αμπιντάλ έχει αρχίσει να δυσαρεστείται με το πόσο χρόνο χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να πάρει μία απόφαση για το μέλλον του. Δεν έχει να κάνει τόσο με το αν τον θέλει η Μπαρτσελόνα ή όχι, αλλά με την αβεβαιότητα που αυξάνεται γύρω από τον Ερίκ. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία υποχρέωση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα