Ο Άγγελος Αναστασιάδης γιόρτασε με συμβόλαιο στην εθνική

Ο Άγγελος Αναστασιάδης την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής επέλεξε να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΕΠΟ, αναλαμβάνοντας την εθνική μας ομάδα.

Ο 65χρονος τεχνικός σήμερα το μεσημέρι πήγε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδή και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Μετά την τελική συζήτηση που έγινε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2020 αντί 250.000 ευρώ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήδη εδώ και μέρες έχει κάνει προσκλήσεις στους ξενιτεμένους διεθνείς, ενόψει των αγώνων του Nations League με την Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου και την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου. Η ΕΠΟ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Τυπικά η εθνική ομάδα έχει πλέον δύο προπονητές, καθώς αν κι έγινε συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε, ο Γερμανός δεν έχει συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του, καθώς απαιτεί το σύνολο της αποζημίωσής του.

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, συμβόλαιο συνεργασίας με την εθνική ομάδα θα υπογράψει ο Άγγελος Μπασινάς που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη θέση του Ζήση Βρύζα. Ο Μακεδόνας προπονητής της εθνικής θα έχει κοντά του, τους ανθρώπους που εμπιστεύεται στην μακρά πορεία του. Συγκεκριμένα στο τιμ θα προσληφθούν οι Λεωνίδας Δημητρακόπουλος(γυμναστής), Απόστολος Τερζής(προπονητής τερματοφυλάκων) και ο γιατρός Γιώργος Οικονομίδης με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης