Ο Αλαφούζος ανέβηκε, ο Χουάνκαρ κατέβηκε, έμεινε με 440.000 ευρώ συν μπόνους

Ο Αλαφούζος «ξηλώθηκε» κανονικά και πέτυχε την παραμονή του Χουάνκαρ με σχεδόν τα διπλάσια λεφτά.

Ο Χουάνκαρ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως αποδέχεται την τελική πρότασή του η οποία έφτανε τις 440.000 ευρώ (από 280.000 ευρώ που λάμβανε στο προηγούμενο συμβόλαιο), μαζί με 3+1 μπόνους συμμετοχών και στόχων. Κι αυτό που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί το deal με το νέο συμβόλαιο και τις υπογραφές, που δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν μέσα στην Τρίτη (7/6).

Παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις για το νέου συμβόλαιό του ανάμεσα στις δύο πλευρές πέρασαν από διάφορα στάδια ο Ισπανός μπακ θα παραμείνει στο “τριφύλλι” έως το 2024.

Ο Χουάνκαρ, μακράν ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος, ήθελε περί το 1 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια, αλλά έκανε κι αυτός πίσω. Έχει και μια συμπάθεια στον Γιοβάνοβιτς που τον “ανέστησε” εφέτος…

Έπειτα απ’ την αντιπρόταση που κατατέθηκε απ’ την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τον εκπρόσωπο του Ισπανού μπακ, αλλά και την ξεκάθαρη διάθεση του Χουάνκαρ να “ρίξει” αισθητά τις αξιώσεις του, μετά τα όσα είχαν ειπωθεί την περασμένη Τετάρτη (1/6), λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (6/6), οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα