Ο Αλαφούζος πούλησε τον Ζαγαρίτη και «σκότωσε» Αλεξανδρόπουλο, Εμμανουηλίδη, Αθανασακόπουλο

Πάει κι ο Ζαγαρίτης, χαιρετάει κι αυτός τον Αλαφούζο. Φεύγει και πάει στην Πάρμα. Και μένει ο Παναθηναϊκός με τους Χουανκάρηδες. Του έδινε 50 χιλιάρικα το χρόνο ο Αλαφούζος. Και τον πουλάει 150.000 ευρώ στην Πάρμα. Όσα, δηλαδή, θα του έδινε για τρία χρόνια, τα παίρνει από τους Ιταλούς. Βγήκε και κερδισμένος από πάνω. Μέγας λογιστής.

Βρήκε ένα παλικαράκι που είναι από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού κι αντί να τον στηρίξει, να του δώσει κανένα φράγκο παραπάνω και να τον μοσχοπουλήσει στο φινάλε, γιατί ο Ζαγαρίτης είναι ταλέντο κι αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, στον «σκότωσε» για 150 ψωροχιλιάρικα.

Εκτός κι αν τόσα του λείπουν του Γιαννάκη, που δεν νομίζω, δηλαδή. Το φυσάει το μπικικίνι, αλλά δεν θέλει να μπαίνει και μέσα.

Και το τραγικό είναι ότι οι Αλαφουζοτέχνες γράφουνε ότι βιάστηκε ο πιτσιρικάς να πάει στο εξωτερικό. Τα χώνουνε στον Ζαγαρίτη κι όχι στον Αλαφούζο που για ένα κομμάτι ψωμί τον αφήνει να φύγει.

Τ ακόμα χειρότερο πιο είναι; Ο Παναθηναϊκός έχει τόσα νεαρό παιδιά. Δικά του παιδιά. Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, ο Εμμανουηλίδης. Τι να σκέφτονται αυτά τα παιδιά, ρε; Πότε θα πάρουνε των οματιών τους. Πώς να συγκεντρωθούνε να παίξουνε μπάλα όταν βλέπουνε πως αντιμετωπίζει ο Αλαφούζος τον κολλητό τους το Ζαγαρίτη;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα