Ο Αλαφούζος στην Αμερική πουλούσε σουίτες που… δεν είχε φτιάξει!

Βρε, τι μαθαίνει κανείς. Όταν, λέει ο Αλαφούζος είχε βγει στη γύρα για λεφτά από τους ομογενείς στην Αμερική, τους ζητούσε ν’ αγοράσουνε σουίτες στη «Λεωφόρο». Έτσι, χωρίς να παρουσιάσει ένα πλάνο για τον Παναθηναϊκό. Νόμιζε ότι οι ομογενείς είναι «Αμερικανάκια».

Το δήλωσε στην «SportDay» ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ, Panatha USA, Νίκος Μπαρδής.

Ο οποίος Μπαρδής, υποστήριξε ακόμα ότι ο Μάρκος Δρακωτός, που θέλει ν’ αγοράσει τον Παναθηναϊκό, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά τον θέλει ολόκληρο κι όχι… πατερίτσα οικονομική του Αλαφούζου.

Οι δηλώσεις του Μπαρδή:

«Έχω μιλήσει με τον κ. Δρακωτό αρκετές φορές, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε πει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω όμως από δικούς του ανθρώπους ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα και δεν είναι μόνος του».

Για τον Δρακωτό: «Έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, είναι φερέγγυος, φιλάνθρωπος κι έχει βοηθήσει αρκετά τον ελληνισμό. Κάποιοι είπαν ότι δεν έχει χρήματα. Είναι πολύ μεγάλο λάθος, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια ο ίδιος και ο πατέρας του. Θεωρώ πως ο κ. Δρακωτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έχει δίπλα του κι άλλους που θα ήθελαν να βοηθήσουν. Βέβαια πρέπει να βγει ανοιχτά και να μιλήσει για τα πλάνα του».

Για τις σουϊτες του Αλαφούζου: «Όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση πρέπει να υπάρχει σωστό πλάνο, τότε ήρθαν εδώ χωρίς πλάνο, μόνο για το πως θα πάρουμε σουίτες στη Λεωφόρο. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό το είχα πει στον κ. Αλαφούζο. Τότε είχαμε πάει στον αρχιεπίσκοπο, στο προξενείο. Ξέρω ότι είχε όραμα για τον Παναθηναϊκό και πως έχει βάλει λεφτά στην ομάδα, αλλά κάπου έχει αποτύχει. Κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται και χειρότερα, κάτι συμβαίνει».

Για τους «Panatha Usa» σε Πενσυλβάνια και Νέα Υόρκη: «Η Panatha Usa είναι ένα ενιαίο κομμάτι, είμαστε «δεμένοι», έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και θα είμαστε κοντά στην ομάδα, ότι κι αν συμβεί»

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Αμερική: «Φέτος έχουν απογοητευτεί και ούτε καν έρχονται, σταμάτησαν να βλέπουν την ομάδα διότι δεν βλέπεται, όπως λένε. Προχθές με τον Ατρόμητο κάποιοι που ήρθαν, έφυγαν από το ημίχρονο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα