Ο Αλαφούζος «βγήκε μπροστά» στην ΕΠΟ κι ο Παναθηναϊκός άρπαξε δίμπαλο

Από το δόξα τω Θεώ, στο βόηθα, Παναγιά στον Παναθηναϊκό. Αφού στάθηκαν τυχεροί με τον Ολυμπιακό, την πατήσανε με τα Γιάννινα και σε ουδέτερο έδαφος. Εκεί που ήτανε έτοιμοι και για πρωτάθλημα, που λέει ο λόγος, το τσιμπήσανε το δίμπαλο από τον ΠΑΣ.

Και το σανό πάει σύννεφο στο Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο. Έλειπε ο Μαουρίτσιο με τον Σανκαρέ. Τη βρήκαν αμέσως την δικαιολογία. Κι ο Διούδης, βέβαια. Όλοι οι άλλοι που έπαιξαν από που τους μαζέψανε; Από τα χιόνια και τους έβαλαν να παίξουν;

Και ποιο είναι το ρεπορτάζ για την φυσιολογική ήττα; Ό,τι έγινε, έγινε. Κοιτάμε τη ρεβάνς. Δεν έγινε τίποτα, δηλαδή. Που ο ΠΑΣ τον πάτησε τον Παναθηναϊκό, κανένα πρόβλημα.

Έτσι είναι, όμως. Πολλές φορές πήγε η στάμνα στη βρύση, τη μία έσπασε. Αλλού είναι το θέμα. Που έψησαν τον Αλαφούζο να βγει… μπροστά, λέει. Και τι πέτυχε ο Αλαφούζος που βγήκε; Αντί να επιμείνει να γίνει το ματς στο βούρκο στους Ζωσιμάδες, έκανε μαγκιές με τον Γραμμένο και τον Γαβριηλίδη να γίνει σε ουδέτερο.

Ο Αλαφούζος, βέβαια, δεν ήξερε ότι ο ΠΑΣ παίζει μπαλάρα σε καλό χορτάρι. Κι έδωσε εντολή να παρέμβει ο Παναθηναϊκός για να μην παίξει στα Γιάννινα. Και παρενέβη ο Παναθηναϊκός και πάρτο το δίμπαλο.

Χιονάνθρωπος ήταν ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Εκεί που τον στείλανε να παίξει για… ασφάλεια κι όχι στα Γιάννινα. Κι ο Γραμμένος χιονάνθρωπος κι ο Αλαφούζος χιονάνθρωπος.

Διότι τι πέτυχε ο Αλαφούζος κι ο Γραμμένος ο Βάγγος και ο Γαβριηλίδης; Να εξαγριώσουν τους παίκτες του ΠΑΣ για την αδικία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα