Ο Αλέκος και οι ψεκασμένες θεωρίες για στημένες εκλογές

Τόσα χρόνια που οι ΣΥΡΙΖΑιοι έκαναν παρέα με τους ΑΝΕΛιτες, λογικά νομίζουν ότι μας ψεκάζουν

Τόσα χρόνια που οι ΣΥΡΙΖΑιοι έκαναν παρέα με τους ΑΝΕΛιτες, λογικά νομίζουν ότι μας ψεκάζουν. Μία θεωρία που είχε μετατραπεί σε ευαγγέλιο για το κόμμα του Καμμένου. Συνέπεια όλων αυτών είναι ακόμη και σήμερα και να πιστεύουν τις θεωρίες περί ψεκασμού και σε κάθε παρουσία τους να στέλνουν αυτό το μήνυμα σε όλους τους λογικά σκεπτόμενους Έλληνες.

Ο ψεκασμός φαίνεται ότι χτύπησε και στο δόξα πατρί τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος προ ημερών μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Δημοκρατία και Δικαιώματα. Η επόμενη μέρα της πανδημίας», ξεκίνησε να αναλύει στους συντρόφους του πως στήνονται οι εθνικές εκλογές. Και το έπραξε παραθέτοντας διάφορα παραδείγματα μέσα από μια ακατάληπτη επιχειρηματολογία, την οποία ενσωμάτωσε και στην εγχώρια πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσει την παραπλανητική εντύπωση πως και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα το 2019 με την μεγάλη αποχή μεθοδεύτηκε και άλλαξαν οι συσχετισμοί υπέρ της Ν.Δ. που έφτασε στο 40%. Προφανώς ο κ. Τριανταφυλλίδης στην ψεκασμένη επιχειρηματολογία του λησμόνησε αφενός μεν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αφετέρου δε αυτά των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Μιλάμε ότι σε όλες τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κατατροπώθηκε. Μάλλον κι αυτές ήταν στημένες κατά την τριανταφυλλίδειο λογική. Έλα Αλέκο, είδες και τις δημοσκοπήσεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα