Ο «αλενατόρε» του ’κοψε τον αέρα

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ποια αναφορά στην κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τον τίτλο και ποιες αναλύσεις για τους αγώνες της Super League στο κλείσιμο του 1ου γύρου;

Το… χάι λάιτ της «Αθλητικής Κυριακής» με προσκεκλημένο τον Νίκο Αναστόπουλο ήταν η σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και η στιχομυθία από το… πρώτο λεπτό με τον Γιώργο Μίνο. Να γελάς και να μη σταματάς.

Να βγαίνει… φουριόζος στο live ως συνήθως ο ρεπόρτερ-οπαδός του ΠΑΟΚ και να επιχειρεί πλάκα στον «αλενατόρε» για το ντύσιμο λέγοντάς του ότι επαναφέρει με επιτυχία μόδα της δεκαετίας του ’80.

Και να μη σκάει ούτε… χαμόγελο ο Αναστόπουλος και να του… κόβει αμέσως τον αέρα θίγοντας το θέμα με τις αποκαλύψεις για τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης. «Άσ’ τα αυτά τώρα και πες μας τι γίνεται με τις καταγγελίες, υπάρχει κάτι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη; Νόμιζες ότι με αυτά που λες θα γλίτωνες την ερώτηση;» τον τσίγκλησε ο Αναστό, αλλά ο Μίνος δεν πήρε την… πάσα.

Απάντησε ότι έχουν επιληφθεί τα αρμόδια όργανα και θα βγάλουν απόφαση και το ίδιο επαναλάμβανε κάθε φορά, που τον προκαλούσε με τις ίδιες απορίες ο προπονητής…

«Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια για το ντύσιμο κι εκείνος μας έπιασε από τα μούτρα», παραπονέθηκε στο τέλος ο Μίνος… Μιλάμε για κανονική… διασκέδαση, για ιδανική ψυχαγωγία και μάλιστα δωρεάν.

Διαβάστε επίσης