Ο Αλέξης, η «Άποψη» και οι στενάχωρες αλήθειες

Από τον κ. Κούγια λάβαμε εξώδικη δήλωση με απαίτηση να του ζητήσουμε συγγνώμη!!! Φυσικά, «δεν θα πάρουμε», αλλά με σκοπό τη δικηγορική του επιμόρφωση δημοσιεύουμε την απάντησή μας

Ο κύριος «θα τους πάρω τα σπίτια»-«θα τους πάρω τα σώβρακα»-«οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες»-«να θυμούνται»-«δεν υπολογίζω κανέναν» Αλέξης Κούγιας απέστειλε στις 27-1-2021 εξώδικη δήλωση προς την εφημερίδα μας και τον εκδότη αυτής, με την οποία παραπονείται (αν και κάπως καθυστερημένα) ότι έχει πληγωθεί η προσωπική και επαγγελματική του υπόληψη εξαιτίας του άρθρου μας από 5-1-2021 με τίτλο «Σε δημοπρασία το γραφείο Κούγια – Στο σφυρί όπως είναι επιπλωμένο…» και του άρθρου μας από 7-1-2021 με τίτλο «Άκου, Αλεξάκο…», επειδή δήθεν διαβάζοντάς τα ένιωσε «ανθρωπάκος», «μεγαλοφειλέτης του Δημοσίου» και «άντρας χωρίς τιμή και ηθικές αξίες» και όλα αυτά επειδή η εφημερίδα μας δημοσίευσε τα έγγραφα, που έχουν αναρτηθεί στον δημόσιο και επίσημο ιστότοπο διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου!

 

Επί των αιτιάσεων του κ. Κούγια απαντήσαμε αποστέλλοντας την παρακάτω εξώδικη απάντηση – διαμαρτυρία μας:

 

 

ΕΝΩΠΙΟΝ

ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

1. Της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «Δ. ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Άργους αρ. 148 και εκπροσωπείται νόμιμα, ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «Η Άποψη» και του ιστότοπου «www.iapopsi.gr» και

 

2. Του Βίκτωρα Μητρόπουλου του Διονυσίου, εκδότη της εφημερίδας «Η Άποψη» και διαχειριστή του ιστότοπου «www.iapopsi.gr», κατοίκου εκ της ιδιότητός του Αθηνών, οδός Άργους αρ. 148.

 

ΠΡΟΣ

Τον Αλέξιο Κούγια του Χρήστου – Κωνσταντίνου, κάτοικο Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 55.

 

……………………………

 

Την 27-1-2021 μας κοινοποιήθηκε η από 27-1-2021 εξώδικη διαμαρτυρία-δήλωση-πρόσκλησή σας, δυνάμει της οποίας διατείνεστε ότι έχουν δημοσιευτεί τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας άρθρα, τα οποία δήθεν έχουν περιεχόμενο που αποτελείται από αναληθή γεγονότα, προσβλητικές κρίσεις και συμπεράσματα, ότι δήθεν εμπεριέχουν αμφισβήτηση της ηθικής, επαγγελματικής και κοινωνικής σας αξίας, ότι δήθεν καταφρονούν το πρόσωπό σας ως πολίτη και ότι δήθεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σας.

 

Επί των ως άνω ισχυρισμών σας και προς αποκατάσταση της αλήθειας εκθέτουμε τα εξής:

 

Την 5-1-2021 αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας άρθρο με τίτλο «Σε δημοπρασία το γραφείο Κούγια – Στο σφυρί όπως είναι επιπλωμένο…». Στο άρθρο αυτό παρατίθενται α) αποτύπωση από την ιστοσελίδα «www.eauction.gr», η οποία είναι δημόσια, λειτουργεί υπό την αιγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου, στον οποίο και ανήκει και στην οποία αναρτώνται όλοι οι δημόσιοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που πρόκειται να διενεργηθούν, αλλά και τα αποτελέσματα αυτών που διενεργήθηκαν, καθώς και β) αυτούσια η αναγγελία της διενέργειας του πλειστηριασμού μετά του αποσπάσματος της κατασχετήριας έκθεσης του δικαστικού επιμελητή, όπως αυτά έχουν καταχωρηθεί και είναι προσπελάσιμα από κάθε πολίτη που επισκέπτεται τον ως άνω ιστότοπο και στα οποία περιγράφεται η αιτία της επίσπευσης του πλειστηριασμού, το προς πλειστηρίαση ακίνητο, τα βάρη που υφίστανται, μέχρι και τον χρόνο σύνταξής της, εγγεγραμμένα επί του ακινήτου, το ποσό εκκίνησης του πλειστηριασμού, η ημερομηνία και ώρα διενέργειας του πλειστηριασμού, καθώς και ο συμβολαιογράφος που θα διενεργήσει τον πλειστηριασμό. Μάλιστα στα ως άνω έγγραφα γίνεται αναφορά και στο με αριθμό 18077/13-10-2020 πιστοποιητικό βαρών του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών, δυνάμει του οποίου πιστοποιείται και με τον πλέον επίσημο τρόπο η ύπαρξη των βαρών αυτών επί του προς πλειστηρίαση ακινήτου.

 

Την επόμενη ημέρα (6-1-2021) προβήκατε σε δηλώσεις, αναφορικά με την ως άνω ανάρτησή μας και με αφορμή αυτή εμπλέξατε, δόλια, πρόσωπα μη συνδεόμενα με την εφημερίδα μας (και αναφερόμαστε στον κ. Θωμά Μητρόπουλο), απευθύνατε βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον δεύτερο από εμάς (περί δήθεν εκκρεμών αγωγών και μηνύσεων σας σε βάρος μου, περί δήθεν κατασκευής από εμένα ψευδών ειδήσεων και περί δήθεν διάδοσης από εμένα μέσω της εφημερίδας μας ψευδών ειδήσεων), εξαπολύσατε προς το πρόσωπο του δεύτερου από εμάς και όλων όσοι εργάζονται στην εφημερίδα μας απειλές («θα τους μηνύσω», «θα τους πάρω τα δικά τους σπίτια», «θα τους πάρω τα σώβρακα») και απευθυνθήκατε χυδαία («οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες») προς όλους εμάς.

 

Στη δήλωσή σας αυτή αρκεστήκατε όμως στις ύβρεις και τις απειλές και επί της ουσίας δεν εισφέρατε κάτι ούτως ώστε να υποστηρίζονται με κάποιον τρόπο τα όσα με την από 27-1-2021 εξώδικη δήλωσή σας για πρώτη φορά αναφέρετε. Συγκεκριμένα στη δήλωσή σας αυτή, για την οποία επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, αναφερθήκατε σε κάποια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό σας, σε δεσμεύσεις της κινητής και ακίνητης περιουσίας των κ.κ. Αλαφούζου καιΚοντομηνά και περί δικαστικής σας δικαίωσης από το Συμβούλιο της Επικρατείας επί κάποιων προστίμων χωρίς να εξειδικεύετε κάτι περαιτέρω.

 

Ακολούθως, την 7-1-2021 και κατόπιν της δικής σας ως άνω δήλωσης, αναρτήθηκε το άρθρο μας με τίτλο «Άκου, Αλεξάκο…» σε απάντηση των όσων μας απευθύνατε και στο οποίο περιέχεται αυτούσια η από 6-1-2021 δήλωσή σας. Στο άρθρο αυτό παρατίθενται και πάλι αποσπάσματα από τα δημόσια έγγραφα, που είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τίποτα περισσότερο από αυτό. Επίσης, σας καλούμε στο άρθρο μας αυτό να δημοσιοποιήσετε τυχόν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δική σας και της ΑΕΛ καθώς και τις δικαστικές αποφάσεις με βάση τις οποίες έχετε δικαιωθεί κατά τα μέχρι τον χρόνο αυτό λεγόμενά σας.

 

Όσα παρατίθενται στο άρθρο αυτό έχουν ως πηγή αποκλειστικά και μόνο τα δημόσια έγγραφα, που είναι δημόσια αναρτημένα και ελεύθερα προσπελάσιμα από κάθε πολίτη που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Κατόπιν αυτών και επί των ειδικότερων ζητημάτων που θίγετε στην εξώδικη δήλωση σας επισημαίνουμε τα εξής:

 

1. Το από 5-1-2021 άρθρο μας είναι απολύτως ακριβές και ουδόλως συκοφαντικό, εξυβριστικό και προσβλητικό προς το πρόσωπό σας. Είναι αποτύπωση των όσων έχουν δημόσια αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Εάν «θίγεστε» από τα όσα περιέχονται στα δημόσια αυτά έγγραφα καλό θα ήταν να απευθύνετε τα όσα εσφαλμένα απευθύνετε σε εμάς με την εξώδικη δήλωσή σας είτε στον Υποθηκοφύλακα Αθηνών είτε στον δικαστικό επιμελητή, που συνέταξε την κατασχετήρια έκθεση είτε στον υπάλληλο του πλειστηριασμού, που ανήρτησε το πρόγραμμα του πλειστηριασμού.

 

2. Δεν δώσατε ποτέ εξηγήσεις. Στη δημόσια απάντησή σας το μόνο που κάνατε είναι να εξαπολύσετε ύβρεις και απειλές, να λοιδορήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και τούτο με περισσό θράσος και κομπασμό. Καταστήσατε πάντως απολύτως σαφές ότι θα μας πάρετε τα σπίτια, τα σώβρακα και ότι άλλο έχει ο καθένας προκειμένου να κάνετε μεταγραφές στην ΑΕΛ.

 

3. Το από 7-1-2021 άρθρο της εφημερίδας μας τιτλοφορείται «Άκου Αλεξάκο…» και συνιστά απλή παράφραση του τίτλου του βιβλίου «Άκου, Ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ. Ως παράφραση υπενθυμίζουμε ότι ορίζεται η απλή προσαρμογή φράσεων για την εξυπηρέτηση εκφραστικών αναγκών και στη δημοσιογραφία χρησιμοποιείται κατά κόρον. Εάν θέλαμε να σας αποκαλέσουμε «ανθρωπάκο» θα το κάναμε. Δεν το κάναμε όμως. Εάν εσείς αυτοπροσδιορίζεστε έτσι, αυτό είναι κάτι, που δεν μας αφορά.

 

4. Από τα όσα περιέχονται στα ως άνω δημόσια έγγραφα προκύπτει ότι υπάρχουν εγγεγραμμένα βάρη επί του ακινήτου ιδιοκτησίας σας για το συνολικό ποσό των 19.721.230,32 ευρώ υπέρ του Δημοσίου. Αυτό προκύπτει από την απλή μαθηματική πράξη της άθροισης των επιμέρους ποσών που αναφέρονται στο απόσπασμα της κατασχετήριας έκθεσης, που έχει δημοσιευτεί. Και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό βαρών από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών, που να αναιρεί το προηγούμενο. Οπότε, πράγματι, αυτά τα βάρη υφίστανται στο ακίνητό σας και για τις συγκεκριμένες αιτίες. Όπως επισημάναμε δε και στο άρθρο μας εάν δεν υπάρχουν να τα εξαλείψετε.

 

5. Ουδέν ψευδές υπάρχει στην ημερομηνία διενέργειας του πλειστηριασμού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πλειστηριασμού αυτός πρόκειται να διενεργηθεί στις 14-5-2021.

 

6. Δεν παρακολουθούμε τις δημόσιες τοποθετήσεις σας, με τη στωικότητα που παρακολουθείτε εσείς τις δημοσιεύσεις μας. Οπότε δεν γνωρίζουμε περί της δηλώσεώς σας ότι το ποσό της απαίτησης ήταν 5.000 ευρώ. Γνωρίζουμε αυτό που διαβάζουμε στην αναγγελία του πλειστηριασμού, με βάση την οποία η απαίτηση με την οποία επισπεύδεται ο πλειστηριασμός είναι 9.274,35 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης. Επίσης, δεν γνωρίζουμε περί συνεννόησης δικής σας με τον δικηγόρο του κ. Μελισσανίδη ή όχι.

 

7. Ως γνωστόν για την εξάλειψη υποθήκης απαιτείται είτε εξόφληση της απαίτησης για την οποία έχει εγγραφεί είτε τελεσίδικη απόφαση από την οποία να προκύπτει η ανυπαρξία της αιτίας εγγραφής της. Από τον κατάλογο των αποφάσεων που παραθέτετε στην εξώδικη δήλωσή σας, μόνο μία είναι αμετάκλητη δικαστική απόφαση, όλες οι υπόλοιπες είναι είτε πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις, είτε αποφάσεις επί ενδικοφανών προσφυγών σας ενώπιον της ΔΕΔ, άρα από πού ακριβώς προκύπτει ότι τα βάρη που πιστοποιούνται στο έγγραφο του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών αναφέρονται μόνο τυπικά; Από ό,τι εσείς ο ίδιος αναφέρετε στην εξώδικη δήλωσή σας δεν έχετε στα χέρια σας τελεσίδικες αποφάσεις παρά μόνο για την υποθήκη ποσού 5.143.468,77 ευρώ υπέρ της Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών. Όμως και για αυτή την τελευταία, δεν θα έπρεπε να έχει εξαλειφθεί η υποθήκη εφόσον η απόφαση που επικαλείστε εκδόθηκε τον 12/2019 και το πιστοποιητικό του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών εκδόθηκε 10/2020, δηλαδή 1 έτος μετά; Οπότε, σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνεστε ότι τα όσα αναγράφονται στο πιστοποιητικό βαρών είναι ακριβή, σε αντίθεση από τα όσα εσείς ισχυρίζεστε.

 

8. Η ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων πλειστηριασμού πραγματοποιείται με επιμέλεια και ευθύνη των πιστοποιημένων δικαστικών επιμελητών και επί των πλειστηριασμών αρμοδίων υπαλλήλων – συμβολαιογράφων. Επιπλέον, η πρόσβαση τόσο στην ιστοσελίδα «www.eauction.gr» όσο και στην ιστοσελίδα του Δελτίου Δικαστικών Δημοσιεύσεων (www.deltio.tnomik.gr/auctions») του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, για την απλή αναζήτηση πληροφοριών (ημερομηνία διεξαγωγής, στοιχεία επισπεύδοντος/οφειλέτη κλπ) καθώς και για τη λήψη της δημοσιευτέας πράξης ή τυχόν εκδοθείσας δικαστικής απόφασης επί αιτήσεως ανακοπής, είναι ελεύθερη από οποιονδήποτε χρήστη χωρίς ειδικούς κωδικούς πρόσβασης. Τούτο ορίζεται εξάλλου και στο άρθρο 3 του π.δ. 67/16-9-2015, στο άρθρο 3 του π.δ. 95/30-8-2016 και στο άρθρο 6 της υ.α. 41756οικ./26-5-2017, οι οποίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις διατάξεις των ν. 2472/1997 και 3471/2006 περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συνεπώς, ουδεμία παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων έχει λάβει χώρα και εσφαλμένως είχατε χαρακτηρίσει τα έγγραφα αυτά στην από 6-1-2021 δήλωσή σας ως «απόρρητα».

 

Συνεπώς, το περιεχόμενο των από 5-1-2021 και από 7-1-2021 άρθρων μας είναι απολύτως ακριβές, στηρίζεται σε δημόσια έγγραφα, δεν περιέχει κρίσεις, παρά μόνο δημοσιογραφικά συμπεράσματα, που ανήκουν στο πλαίσιο της είδησης, όπως αυτή ορίζεται και προστατεύεται από το Σύνταγμα.

 

9. Αναφορικά με τα σώβρακα, τα στριγκς και τις κιλότες, θα θέλαμε να σας παραπέμψουμε στην από 6-1-2021 δήλωσή σας, όπου αναφέρετε ότι «θα τους πάρω τα σώβρακα, παρά το ότι οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες», για να κατανοήσετε καλύτερα την έννοια της παράφρασης.

 

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο χρόνος που μας αποστάλθηκε η εξώδικη δήλωσή σας είναι εξόχως προκλητικός, καθώς απέχει 22 μέρες από τη δημοσίευση του πρώτου άρθρου και 20 ημέρες από τη δημοσίευση του δεύτερου και καταδεικνύει την κακοπιστία και την καταχρηστικότητα της συμπεριφοράς σας, καθώς προσπαθείτε με κάθε μέσο να τροφοδοτήσετε και να πυροδοτήσετε μία «κόντρα» από πλευράς σας και μόνο και μάλιστα με βάση μία είδηση η οποία δημοσιογραφικά είναι παλιά.

 

Τώρα θυμήθηκες Αλέξη (για να ακολουθήσω το παράδειγμά σου) ότι τάχα μου δήθεν θίχτηκε η υπόληψή σου; Τώρα φοβήθηκες μην τυχόν και οι πελάτες σου πιστέψουν ότι δήθεν δεν θα έχεις γραφείο για να σε επισκεφθούν;

 

Κανείς δεν προσπαθεί να σπιλώσει το πρόσωπό σας κ. Κούγια.

 

Επειδή, τα ως άνω δημοσιεύματά μας είναι καθ’ ολοκληρία ακριβή και βασίζονται σε δημόσια έγγραφα, που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη δημόσια ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 

Επειδή, δεν υπάρχει κάποιος ψευδής ισχυρισμός, που να στοιχειοθετεί συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος σας.

 

Επειδή, τόσο με την από 6-1-2021 δήλωσή σας όσο και με την από 27-1-2021 εξώδικη δήλωσή σας, προβαίνετε σε δηλώσεις και χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και δυσφημιστικούς τόσο για την πρώτη από εμάς όσο και για τον δεύτερο από εμάς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των γραφομένων μας και να δημιουργείται η εντύπωση στο αναγνωστικό μας κοινό ότι λειτουργούμε με υστεροβουλία και να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του προς την εφημερίδα μας, τον εκδότη και δημοσιογράφους μας.

 

Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας,διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την ως άνω καταχρηστική και προκλητική συμπεριφορά σας και ζητούμε:

 

Α) να ανακαλέσετε εντός 5ημερών από την παραλαβή της παρούσας με δημόσια ανάρτησή σας σε ιστότοπο της επιλογής σας, τα όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρετε στην εξώδικη δήλωσή σας και συγκεκριμένα να ανακαλέσετε ότι τα εν λόγω άρθρα αποτελούν προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου σας, ότι είναι ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά,

 

Β) να ανακαλέσετε εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παρούσας με δημόσια ανάρτησή σας σε ιστότοπο της επιλογής σας, τα όσα ψευδή αναφέρετε στην από 6-1-2021 δήλωσή σας και συγκεκριμένα να ανακαλέσετε i) ότι κατά του δεύτερου από εμάς εκκρεμούν αγωγές και μηνύσεις σας για ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας, ii) ότι ο δεύτερος από εμάς κατασκεύασα ψευδείς ειδήσεις και συγκεκριμένα ότι είναι ψευδές ότι το ακίνητο όπου στεγάζεται το γραφείο σας τίθεται με βάση τα δημόσια αναρτημένα έγγραφα στον ιστότοπο «www.eauction.gr» σε δημόσιο πλειστηριασμό και ότι υφίστανται με βάση τα ίδια δημόσια αναρτημένα έγγραφα βάρη επί του ακινήτου αυτού κα ιiii) ότι ο δεύτερος από εμάς διακίνησα τις ως άνω ψευδείς ειδήσεις, που στη συνέχεια διαδόθηκαν από τρίτους,

 

Γ) να πάψετε να απευθύνεστε στην εφημερίδα μας και στο πρόσωπο του εκδότη μας με απαξιωτικούς για την προσωπικότητά τους χαρακτηρισμούς,

 

Δ) να πάψετε να εμπλέκετε πρόσωπα άσχετα με την εφημερίδα μας.

 

Άλλως και σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας, επιφυλασσόμαστε να προβούμε στην ενάσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων για την προστασία της προσωπικότητας, της φήμης και πελατείας μας.

 

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Αλέξιο Κούγιατου Χρήστου – Κωνσταντίνου, κάτοικο Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 55, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το σύνολο της παρούσας στην έκθεση επίδοσης, που θα συντάξει.

 

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2021

Οι εξωδίκως δηλούντες

«Δ. ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.»                                   ΒΙΚΤΩΡΑΣ Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υ.Γ.: Θα πρέπει ο κ. Κούγιας να αντιληφθεί ότι οι απειλές για δικαστικές συνέπειες εις βάρος μας μπορεί να έχουν πέραση στους πολλούς μεγαλοπαραβάτες του Ποινικού Κώδικα, που συρρέουν στο γραφείο του, εμείς όμως δεν «μασάμε», γιατί κάνουμε τη δουλειά μας με ευπρέπεια και χωρίς παρέκκλιση από τις αρχές που διέπουν τα έντυπα και τις ιστοσελίδες.

 

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι «Με τα λεφτά που θα πάρω από τις αγωγές θα κάνω πέντε μεταγραφές στην ΑΕΛ», μάλλον θα πρέπει να βάλει κάποια στιγμή το χέρι στην τσέπη του, γιατί η ΑΕΛ –δυστυχώς για την ιστορική ομάδα– βρίσκεται στον «πάτο» τα βαθμολογίας, με αποτέλεσμα η παρουσία του κ. Κούγια στη Λάρισα να είναι δυσχερής…

 

Τέλος, για τη συγγνώμη που επιζητεί από εμάς, υποθέτουμε ότι κοιμήθηκε ξέσκεπος, κρύωσε και λόγω πυρετού τη συμπεριέλαβε στην εξώδικη δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα