Ο Αλέξης Παπαχελάς μιλάει μπροστά στην κάμερα για τη μάχη του με τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ο γνωστός δημοσιογράφος μοιράζεται με τους τηλεθεατές την περιπέτειά του με την επικίνδυνη νόσο

Για την περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη με τον κορωνοϊό μίλησε ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ ύπουλος ιός, τον υποτίμησα γιατί ήμουν καλά στην αρχή» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος και παραδέχτηκε πως στην αρχή, όπως πολλοί, δεν  το είχε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα. «Τελικά, η Ιταλία με τρόμαξε» είπε ο ίδιος, σημειώνοντας: «Μετά τα πρώτα συμπτώματα, βήχα, πυρετό, κάτι σαν βαριά γρίπη, ο ιός αποκάλυψε το πρόσωπό του και ξαφνικά βρέθηκα στην εντατική».

Μιλώντας για την εμπειρία του στο νοσοκομείο, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως του έκανε εντύπωση ότι ακόμα και οι γιατροί μαθαίνουν κάθε μέρα κάτι καινούργιο, δοκιμάζοντας κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.

Τόνισε, επίσης τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ψυχολογία, αλλά και η επικοινωνία και τα μηνύματα στήριξης μέσα στο νοσοκομείο. Ιδιαίτερα όμως στάθηκε «στους ανθρώπους πίσω από τις μάσκες», τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας χρειάζονται στήριξη από όλους εμάς και την πολιτεία, να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται γιατί η μάχη θα συνεχιστεί», υπογράμμισε ο Αλέξης Παπαχελάς.

Ευχόμαστε να είναι σιδερένιος να είναι από εδώ και στο εξής..!

Διαβάστε επίσης