Ο Άμραμπατ συζητά με Χέρενφεϊν κι Βάαλβαϊκ

Δεν έχουν ξεγράψει στην ΑΕΚ τον Ολλανδομαροκινό εξτρέμ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ παραμένει ερωτηματικό για την ΑΕΚ. Μπορεί ο Ολλανδομαροκινός εξτρέμ να μην έχει απαντήσει εντός της διορίας που του έχουν δώσει οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο όσο δεν συμφωνεί με κάποια ομάδα, τόσο θα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες παραμονής.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αναφέρει για άλλη μια χρονιά πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία, από την οποία λείπει εδώ και 14 χρόνια. Και ήδη βρίσκεται σε επαφές, μήπως βρει κάτι που να του ταιριάζει με σκοπό να αγωνιστεί ξανά στη χώρα του και να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ συζητάει με δύο ολλανδικούς συλλόγους το ενδεχόμενο συνεργασίας. Η μία από αυτές είναι η Χέρενφεϊν, η οποία τερμάτισε 11η την περασμένη σεζόν στην Eredivisie και αποτελεί ένα καλό περιβάλλον για ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τη δεύτερη ομάδα που ενδιαφέρεται; Πρόκειται για τη Βάαλβαϊκ, η οποία κατάφερε να σώσει την κατηγορία και αναζητά ποδοσφαιριστές υψηλότερου επιπέδου ώστε την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά να μην μπλέξει ξανά σε περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα