Ο Άνχελ Λόπεζ ξεπέρασε και τον Λουτσέσκου στο παραμύθι, ο ΟΦΗ δεν είναι για κατενάτσιο στο «Βικελίδης»

Τι είναι μπάλα, ρε, πολύ σοβαρά μιλάμε τώρα; Να θέλει μία ομάδα να βάλει γκολ κι η άλλη να λυσσάει να μην τοπ φάει είναι μπάλα; Πλάκα κάνουμε τώρα; Λάθος πράγματα αποθεώνει ο Έλληνας ρε, μάστορα.

Πάει ο Ατρόμητος μέσα στο «Καραϊσκάκης» και στήνεται πίσω στην άμυνα. Όλοι μαζί, γερά με τσαμπουκά. Και μην πει κανένα κορόιδο ότι είχε και δοκάρι με τον Μουνίθ και ευκαιρία με τον Κουλούρη. Και τι έγινε, δηλαδή, που είχε; Γιατί δεν είχε κι άλλες δυο ευκαιρίες και τρεις;

Πάει κι ο ΟΦΗ στους Χαριλάου και παίζει φουλ άμυνα, όλοι πίσω. Για την ισοπαλία. Και να πεις ότι δεν έχουν καλές ομάδες; Μια χαρά ομάδα είναι ο ΟΦΗ και θα το δείξει φέτος. Έτσι και έπαιζε επίθεση, θα το έπαιρνε το ματς. Κι ο Ατρόμητος είναι κλάσεις ανώτερος από πέρυσι.

Έτσι είναι. Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνα μαζί με θέαμα. Ούτε μπίζνα, ούτε θέαμα είναι αυτό το πράγμα που είδαμε στον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη.

Το αποτέλεσμα, μετράει, σου λέει. έτσι είναι όμως, με τους Έλληνες και ξένους που αισθάνονται Έλληνες προπονητές. Σου λένε, για να υπάρχω και αύριο, κάτσε να μην χάσω. Έτσι έχει μάθει ο Έλληνας. Στην φτωχολογιά. Στο ζητιανιλίκι για λίγη μπαλίτσα.

Ο δε Ισπανός ξεπέρασε και κάθε όριο. Χειρότερος του Λουτσέσκου. Εμείς ήρθαμε εδώ, λέει, για τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό.  Τον ακούς και λες, ο κύριος είναι για κλωτσιές. Μας δουλεύει. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ένα βαγόνια ευκαιρίες και ο Λόπεζ λέει παραμύθια. Που δεν ξεμύτισε από την περιοχή και το ματς διακόπηκε δέκα φορ΄ές απο τραυματισμούς “μαϊμού”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα