Ο ΑΝΤ1 πήρε τα δικαιώματα του EURO αλλά η NOVA θα κάνει την παραγωγή

Από τις 11 Ιουνίου και για ένα μήνα, σε 12 πόλεις ισάριθμων διαφορετικών χωρών, 24 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Euro 2020, με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης να αποκτώνται, από το φθινόπωρο του 2019, από τον ΑΝΤ1, έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Το κανάλι είχε ξεκινήσει μάλιστα και εκπομπή πέρυσι αλλά ο κορωνοϊός τα… τερμάτισε όλα – και φυσικά το τουρνουά αναβλήθηκε.

Λίγες εβδομάδες πριν τη σέντρα λοιπόν, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν ήδη εκπομπή, με νέα πρόσωπα αυτή τη φορά και χωρίς τους Γιάννη Καραλή και Κώστα Βαϊμάκη που ήταν πέρυσι. Αλλά δεν θα πορευτούν… σόλο, μόνοι στο τουρνουά καθώς επήλθε συμφωνία με τη Nova σε επίπεδο παραγωγής και υποστήριξης. Δεν υπάρχει κάτι αναφορικά με τις μεταδόσεις, αυτές από τον ΑΝΤ1 θα τις δούμε, ίσως και το Μακεδονία TV όταν έχει δύο αγώνες παράλληλα, την ίδια ώρα δηλαδή.

Ωστόσο η Nova και ο ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια και η συνδρομητική αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την τηλεοπτική παραγωγή, μεταδόσεων και αγώνων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκπομπές και περιγραφές θα βγουν από τα studios της Nova, πιθανότατα οι περιγραφές θα γίνουν από δημοσιογράφους των καναλιών Novasports. Τη, δε, εκπομπή που ξεκινά στα τέλη Απριλίου, θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιώρης, επί σειρά ετών δημοσιογράφος της Nova. Και με συμπαρουσιαστή που δεν έχει σχέση με τη Nova αλλά εργάζεται σε Μέσο ιδιοκτήτη ανταγωνιστικού καναλιού, όπου ως πέρυσι παρουσίαζε εκπομπή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα