Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει για 1η φορά μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Νεφέλη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή έχουν πάρει χωριστούς δρόμους. Το unfollow στο Instagram, η διαγραφή των φωτογραφιών του ηθοποιού από το προφίλ της και η σιγή ιχθύος ήταν η απάντηση της 19χρονης Μαρίας για το μέλλον της σχέσης τους.

Ο Άνθιμος άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό YOU και σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό τους. Έναν χωρισμό που ήρθε 1 μήνα αφού γεννήθηκε το παιδί τους!

«Οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένεια της παίρνει αποφάσεις.. Εγώ είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί, γιατί δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος πατέρας… Για μένα προέχει το παιδί και να καταλάβουν όλοι τους ρόλους τους και να αγαπήσουν πέρα από τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μπορούν… Αν δεν μπορούν ή θα συνεχίσουν ή δεν θα συνεχίσουν…», είπε.

Ήσουν έτοιμος να γίνεις πατέρας; «Όχι. Δεν ήμουν ολοκληρωμένος στη σκέψη ότι θα κάνω οικογένεια αλλά ένιωθα έτοιμος να δεχθώ το γεγονός πως θα έρθει ένας άνθρωπος που πηγάζει μέσα από έναν έρωτα που έχω με τη γυναίκα μου, την οποία σέβομαι. Δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω και να το ζήσω 100% αυτό που ήρθε».

Πότε το έμαθες; Ήμασταν με τη Μαρία έξι μήνες και πολύ αγαπημένοι. Συνέβη την περίοδο των παραστάσεων «Το πορτραίτο του Dorian Gray». Είναι μόλις 19 ετών, ένα αγνό κορίτσι, ένα πλάσμα που χτίζει συναισθήματα και την ίδια στιγμή είναι αρκετά ώριμη, μια δυναμική ηρωίδα που ήθελα να είναι μητέρα του παιδιού μου.

Διαβάστε επίσης