Ο «αντιεπαγγελματίας» Λιβάγια στο… απόσπασμα των social media. Και της ΠΑΕ;

Ο Μάρκο Λιβάγια έγινε αλλαγή στην αλλαγή στην ντροπιαστική βραδιά στην Μπράγκα (3-0) στο πρώτο ματς των ομίλων του Europa League. Αδιάφορος, είναι αυτός που ευθύνεται για τα δυο από τα τρία γκολ.

Βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ στα social media και πλέον, το παρόν είναι αβέβαιο για τον Κροάτη, όχι το μέλλον. Το μέλλον του το έχει προδιαγράψει μ’ αυτή του την εμφάνιση. Δεν τον χωράει ο τόπος στην ΑΕΚ, θα φύγει.

Οι οπαδοί τη ΑΕΚ στα  social media ρίχνουν κατάρες στον Λιβάγια, αλλά και στον Ολιβέιρα, τον οποίο χαρακτηρίζουν «ατομιστή». Ο Λιβάγια «αδιάφορος», ο Ολιβέιρα «ατομιστής».

ΟΚ οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν χρόνια μία τάση αυτοκαταστροφής, ισοπέδωσης, είναι ίδιον της «φυλής» τους, αλλά αυτή τη φορά έχουν δίκαιο, Με το Μάνταλο, ας πούμε, δεν είχαν.

Ο Λιβάγια κοντοστάθηκε στην αλλαγή του μπροστά στον ανέκφραστο προπονητή Μάσιμο Καρέρα. Είναι και ευέξαπτος, ιδιαίτερος χαρακτήρας και παίκτης μιας «ιδιαίτερης ψυχολογίας». Μπορεί να ξαναπαίξει μπάλα στην ΑΕΚ;

Το συμβόλαιο του Λιβάγια τελειώνει του χρόνου το καλοκαίρι. Στις προκαταρκτικές συζητήσεις με την ΠΑΕ, λύση δεν βρέθηκε. Ζήτησε, λέει, περισσότερα απ ό,τι έπαιρνε. Η ΑΕΚ δεν ξέκοψε τις κουβέντες με τον Ιταλό μάνατζέρ του.

Μετά το ματς στην Μπράγκα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, πόσο πρέπει να πάρει ο Λιβάγια; Περισσότερα απ αυτά που ζητάει ή μήπως λιγότερα;

Ως γνήσιος επαγγελματίας ο Κροάτης έπρεπε να τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του και να μην κάτσει στην όποια διαφωνία με την ΠΑΕ για το ύψος της ετήσιας αμοιβής του.

Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις διαπραγματεύσεων, τίποτα δεν είναι οριστικό, ούτε συνεπώς, μία διαφωνία που σημειώθηκε ένα χρόνο πριν από την εκπνοή του συμβολαίου.

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι μετά το στραπάτσο της ΑΕΚ στην Μπράγκα, η σημερινή ημέρα θα είναι μία άλλη μέρα. Που δεν θα μοιάζει με τις παλιές καλές μέρες του Λιβάγια στην ΑΕΚ. Ενδεχομένως να βρεθεί στο “απόσπασμα” και της ΠΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα