Ο Αντώνης Ρέμος τώρα και παρουσιαστής – Αναλαμβάνει δική του εκπομπή

Εκπομπή – έκπληξη αναλαμβάνει ο Αντώνης Ρέμος στον Alpha όπως ανακοινώθηκε επισήμως την Πέμπτη  στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, Αντώνη Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη.


Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του Alpha, από τις αρχές του 2019, μία βραδινή εκπομπή όπου θα συναντά φίλους και μύθους του μουσικού πενταγράμμου, σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα-γιορτή.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Σρόιτερ «Ύστερα από 20 και βάλε χρόνια καριέρας, φέρνει για πρώτη φορά στο γυαλί τους μύθους του, τα πρότυπά του, τους φίλους του. Τους ρωτάει αυτά που του λέει η καρδιά του και όχι τα δημοσιογραφικώς αναγκαία» με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει πως «Συζητά μαζί τους και -κυρίως- ενώνει τη φωνή του με τη δική τους ζωντανά, σαν μια μεγάλη παρέα που, εκεί που μιλά, πιάνει το τραγούδι. Από τις αρχές του 2019, ο Αντώνης Ρέμος γίνεται κομμάτι της οικογένειας του ALPHA».

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει πάρει το τηλεοπτικό βάπτισμα του πυρός μέσα από μουσικά σόου και ριάλιτι, από τη θέση του κριτή, αποσπώντας θετικά σχόλια και κριτικές.

Διαβάστε επίσης