O Αντύπας, το ψάρι, και το στέκι γεύσης και θέας των επωνύμων στο Μικρολίμανο (φωτό)

Η σάλα του «Σπάγγου», έχει γίνει το απόλυτο hot spot της κοσμικής ζωής

Διαθέτοντας την απόλυτη θέα στο Μικρολίμανο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, και με τα γευστικά πιάτα, σε θαλασσινά και μη, να κερδίζουν τις εντυπώσεις, η σάλα του «Σπάγγου», έχει γίνει το απόλυτο hot spot του κόσμου αλλά και των επωνύμων.

Με την θερμοκρασία να έχει ανέβει αισθητά, τόσο ο Αντύπας, όσο και ο Χάρης Κωστόπουλος , ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Τζούλι Μασίνο, και άλλοι πολλοί επώνυμοι, επιλέγουν το μουσικό μεζεδοπωλείο, για τις γαστρονομικές αποδράσεις τους, δίπλα στο κύμα.

Φυσικά, οι ιδιοκτήτες, Κατερίνα Παπουτσή και Στάθης Κοροσίδης, τους υποδέχονται θερμά, επιφυλάσσοντας για τον κόσμο που τους υποστηρίζει, επώνυμους και μη, τα καλύτερα.

Δείτε το ψάρι που ετοιμάστηκε ειδικά για τον Αντύπα, και προκάλεσε την έκπληξη του τραγουδιστή:

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα