Ο Άρης κατέθεσε αίτημα αναβολής

Οριστικά δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τους αγώνες του Κυπέλλου, ο Κώστας Νίκας, με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 εξήγησε πως έχουν τα πράγματα με τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

ο ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθεί για να μην μετακινηθούν οι ομάδες. Αποφασίσαμε την αναβολή του όπως και την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε κάποιο αίτημα απο τις δύο ομάδες. Ομως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σταδίου που αποφάσισε να κλείσει το στάδιο έως την Τετάρτη, ήταν αδύνατο να γίνει το ματς. Το γήπεδο θα είναι παγωμένο, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Αρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή.

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Αρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού.

Στον Πειραιά δεν έχει χιονίσει και το Καραϊσκάκη είναι καθαρό”.

Στο ερώτημα που του τέθηκε, γιατί ορίστηκε το ματς της Λαμίας με τον Άρη να αρχίσει στις 20:00 και όχι πολύ νωρίτερα, από την στιγμή που έχει παγετό, η απάντηση που δόθηκε από τον υπεύθυνο της ΕΠΟ, ήταν η εξής: “Τις ώρες τις κανονίζει η cosmote για την τηλεοπτική μετάδοση, θα αποφασίσει το κανάλι εάν μπορεί να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Λαμία, να μην αρχίσει στις 20:00 και να γίνει νωρίτερα. Ομως η cosmote καθορίζει τις ώρες έναρξης του αγώνα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα