Ο Αρζόγλου “έσφαξε” τον Κιμούλη

Για τις δυσκολίες στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει εξαπολύσει «καρφιά» εναντίον του γνωστού ηθοποιού για τον χαρακτήρα του.

Ο Κώστας Αρζόγλου χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη ως «καταναγκαστικά έργα» και περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό που αποτυπώνει πώς εκείνος βίωσε εκείνη την περίοδο.

«Ήταν πολύ έντιμη και φιλική η σχέση μου με τον Γιώργο Κιμούλη πριν το 1989. Η παράσταση αυτή ήταν πολύ επιτυχημένη και αυτή την επιτυχία προσπαθούσε να την καρπωθεί μόνος του ο Γιώργος Κιμούλης.

Θυμάμαι ότι στην επίσημη πρεμιέρα που ήταν καλεσμένοι διάφοροι άνθρωποι και ήθελε να δείξει ο Γιώργος Κιμούλης ποιος είναι, εκεί που είχαμε μια ομαδική υπόκλιση στο τέλος και φαινόντουσαν όλοι, ο Γιώργος μάς παράτησε όλους και πήγε μπροστά να υποκλιθεί ο ίδιος και να κάνει show.

Εκείνη τη στιγμή έμεινε έκθαμβη η Ελένη Κούρκουλα και μπράβο της κι εγώ έμεινα ξερός γιατί άλλον Γιώργο ήξερα. Με έβγαλε μπροστά στη σκηνή και υποκλίθηκα μόνος μου. Έφαγα μια αγκωνιά από τον Γιώργο στο στήθος. Είναι μια νοοτροπία του ’50», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο «Πρωινό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα