«Ο Αθλητισμός & η Εκπαίδευση ενώνουν», το μήνυμα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τον τελικό κυπέλλου στο χάντμπολ

Τον τίτλο της Κυπελλούχου ομάδας στο χάντμπολ ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2018-‘19 θα διεκδικήσουν το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι», ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (έχει μεγάλο χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ) και η ΑΕΚ.

Ο 37ος τελικός του Κυπέλλου Ανδρών θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση- ΕΡΤ3.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι αγώνας Ειδικής Διαχείρισης, που σημαίνει ότι δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τους θεατές, αλλά 415 ονομαστικές προσκλήσεις.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, που διατήρησε το αήττητο στη σεζόν (18 νίκες- 1 ισοπαλία) και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (πέντε νίκες- μία ισοπαλία)- θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο ΔΑΚ Γλυφάδας!

Αν και τον μεγάλο αυτό αγώνα θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά 415 θεατές με ονομαστικές προσκλήσεις από την OXE και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μεγάλος χορηγός της ομάδας handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, στέλνει ενωτικό μήνυμα φιλαθλητισμού, προς τους οπαδούς και των δύο μεγάλων ομάδων.

Με το μήνυμα «Ο Αθλητισμός & η Εκπαίδευση ενώνουν», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ καλεί τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να προάγουν το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, ενώ τους απευθύνει κοινή, ανοιχτή πρόσκληση να παρακολουθήσουν στις ίδιες αίθουσες, εντελώς δωρεάν, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια του EDUCATION FESTIVAL* 2019, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

*Το EDUCATION FESTIVAL, το οποίο πραγματοποιείται φέτος για 11η χρονιά, διεξάγεται από τις 4 Μαρτίου έως και τις 14 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και του ΜΕDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε επίσης