Ο Ατρόμητος επιστρέφει τα χρήματα από τα εισιτήρια αν δεν γίνει το ματς με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος ενημέρωσε τον κόσμο που είχε αγοράσει εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο δεν έγινε και θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως εφόσον το ματς διεξαχθεί εκ νέου, τα εισιτήρια αυτά θα ισχύουν κανονικά, ενώ αν αποφασιστεί να μην γίνει το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν τα χρήματα στους οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα