Ο «ατρύπητος» Αρειανός Θεόφιλος Μητρούδης, χαρά του… Ιβάν Σαββίδη

Κι εκεί που ο Άρης κάνει όνειρα για Ευρώπη, πάρτον τον Θεόφιλο τον Μητρούδη. Είναι «τρυπημένος», σου λέει, ο Άρης. Από τον Μαρινάκη, τον Καρυπίδη και τον Κουέστα. Κι ο Μάντζιος στο κόλπο, γιατί, λέει, τον ξανάβαλε, μετά από εκείνη την πατατιά που έκανε στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Και λέει ο Θεόφιλος, άλλοτε πρόεδρος στην ΚΑΕ επί Γκάλη, ότι αν τον καλέσει ο εισαγγελέας, θα πάει να τα πει όλα. Και γιατί δεν πάει μόνος του, λέω εγώ. Ολόκληρος πρόεδρος ήτανε. Χτυπάει την πόρτα και λέει, κύριε εισαγγελέα, έχω αυτά τα στοιχεία στα χέρια μου. Ορίστε και προχωρήστε.

Να σου πω και το άλλο. Λέει ο Θεόφιλος, ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει και τα δυο παιχνίδια στον Άρη, για να τον βγάλει στην Ευρώπη. Μάλιστα. Κι αν δεν νικήσει και στα δυο τι θα γίνει, ρε Θεόφιλε; Θα τα πάρεις πίσω αυτά που είπες;

Ύστερα, ακόμα ένα, Θεόφιλε. Ο Άρης έφερε 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Κι αυτό τρυπημένο ήτανε; Γι αυτό ο Μαρινάκης μπούκαρε στα αποδυτήρια και τα έχωσε στον Σιδηρόπουλο, όπως ανέφερε ο ίδιος ο διαιτητής; Επειδή ήθελε να δώσει το παιχνίδι στον Άρη και ο Σιδηρόπουλος δεν τον άφηνε;

Κι επειδή ήταν «τρυπημένος» κι ο Κουέστα και δεν πήρε χαμπάρι τον Μπουχαλάκη πίσω από το δοκάρι, εδώ φαίνεται ότι ο Θεόφιλος δεν το ξέρει το τόπι. Άπαξ κι ένας τερματοφύλακας είναι ματιασμένος, δεν το κάνει προκλητικά, ρε Θεόφιλε. Τόσες φάσεις γίνονται. Κάνει ένα πέναλτι και καθάρισε.

Και μετά βγαίνει στα κανάλια και λέει, εγώ δεν τον ακούμπησα, μόνος τους έπεσε. Άλλο είναι το σοβαρότερο.

Γιατί ο Θεόφιλος δεν βγήκε να τα πει μετά το ματς κι επέλεξε τώρα, που αρχίζουνε τα play offs; Σοβαρός άνθρωπος είναι ο Θεόφιλος, πρώην πρόεδρος. Βγαίνει στα κανάλια και τα λέει στην ψύχρα, το ίδιο βράδυ.

Κι αυτό που λέει ότι είναι πρόθυμος να πάει στον εισαγγελέα, αν τον καλέσει, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Σο μεταξύ, προκάλεσε ανακατωσούρα στον Άρη.

Ο Θεόφιλος είναι η χαρά του Ιβάν Σαββίδη, αυτό έχω να σου πω εγώ. Εκεί που παιδευότανε ο Ιβάν με το Σαββιδοτεχνείο για να βγάλουνε από τη μέση τον Άρη για να μην πάθει καμία λαχτάρα ο ΠΑΟΚ και μείνει εκτός Ευρώπης, να’ σου ο Θεόφιλος. Δώρο Θεού που τραγουδάει κι η Καιτούλα η Γαρμπή.

Έτσι είναι. Πάνε να τον βγάλουνε απ’ έξω τον Άρη μ’ αυτήν την υπόθεση «πλαστογραφίας» του Σκοπιανού του Λάσκοφ και στο καπάκι, ο Θεόφιλος πάει και παίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Επειδή είναι δίκαιος άνθρωπος, για κανέναν άλλο λόγο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα