Ο Χάρης Αηδονόπουλος ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, με την παράταξη “Πρώτα η πόλη μας”, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ανακοίνωσε ο συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Μεταναστευτικού – Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χάρης Αηδονόπουλος.

Με ανακοίνωση του υποστηρίζει πως “ο δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, της συντήρησης των δημόσιων χώρων και της καθημερινότητας. Από τα κύρια ζητήματα είναι το κυκλοφοριακό, οι θέσεις στάθμευσης που δεν καλύπτουν τις ανάγκες, η καθαριότητα και η ερήμωση της πόλης. Οι αλλαγές πρέπει να είναι δομικές και οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να “συμμετέχουν” στη διοίκηση της αγαπημένης μας πόλης”.

Ο κ. Αηδονόπουλος είναι γνωστός στους Θεσσαλονικείς, καθώς θεωρείται από τους κορυφαίους χειρουργούς ουρολόγους, ενώ έχει μεγάλη πείρα από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς πριν από την Περιφέρεια ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ. και όπως δηλώνει στις εκλογές η υποψηφιότητα του θα είναι πάνω και πέρα από τα κόμματα.

Διαβάστε επίσης