Ο Χουσέμ Αουάρ άφησε τη Γαλλία για την Αλγερία

O Χουσέμ Αουάρ της Λιόν μπορεί να φόρεσε την φανέλα της εθνικής Γαλλίας, αλλά επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Αλγερίας που είναι και η χώρα καταγωγής του.

Ο παίκτης κλήθηκε στους «τρικολόρ» τον Οκτώβριο του 2020 όπου και πραγματοποίησε την μοναδική συμμετοχή του με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, μοιράζοντας δύο ασίστ στη φιλική αναμέτρηση με την Ουκρανία.

Η συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του υπήρχε εδώ και καιρό, με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει σχετικά με το μέλλον του σε εθνικό επίπεδο τονίζοντας πως το μυαλό του είναι μόνο στη Λιόν.

Τις τελευταίες ώρες Μέσα από τη Γαλλία και την Αλγερία έκαναν λόγο για επιλογή του παίκτη να συνεχίσει στην εθνική Αλγερίας, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Ντζαχίντ Ζεφιζέφ να επιβεβαιώνει την είδηση.

Ο 24χρονος που τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων χάρη στις καλές σεζόν που πραγματοποιεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, αναμένεται να στελεχώσει την ομάδα του Μπελμάντι με «φόντο» το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο του 2024.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα