Ο Δέλλας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη νέα ΑΕΚ

Το «restart» της ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός, αφού οι εξελίξεις έδειξαν πως η διαδικασία εκκαθάρισης της ομάδας και η πτώχευση είναι αυτά που θα ακολουθήσουν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι προ των… πυλών. Στη νέα αυτή προσπάθεια ο «Τίγρης» δεν έχει ασχοληθεί μόνο με τα κοινά και το πώς θα γίνει η ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση, μα έχει εξετάσει ήδη και το αγωνιστικό μέρος, στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευτεί τον Τραϊανό Δέλλα για την τεχνική ηγεσία.

Δεν είναι τυχαίο το ραντεβού που είχε ο Μελισσανίδης πριν από το Πάσχα με τον «Κολοσσό» και τους Άκη Ζήκο, Νίκο Λυμπερόπουλο, αφού αυτούς θα εμπιστευτεί για να «χτίσουν» από την αρχή την ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει σε δύο χρόνια να πάρει δύο σερί ανόδους και να επιστρέψει άμεσα στη Super League. Αυτό δείχνουν και οι πρόσφατες κινήσεις του «Τράι», ο οποίος όχι μόνο έστειλε το μήνυμα προς τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα και να είναι αισιόδοξος, αλλά τσέκαρε και τους παίκτες της ομάδας νέων της «Ένωσης», αφού σε αυτούς θα στηριχτούν οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά, για να ξεκινήσουν το… ταξίδι της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δέλλας παρακολούθησε το φιλικό της ομάδας κάτω των 20 της ΑΕΚ με τη Νέα Ιωνία το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αρκετοί εκ των οποίων φέρονται να είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων (χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Βαλεντίνος Βλάχος και ο Αλέξανδρος Νικολιάς, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό) προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία τους στη νέα προσπάθεια που θα γίνει στην «Ένωση».

Πέραν τις επαφές με τους παίκτες από την ομάδα νέων, σε συνεργασία με τους Ζήκο και Λυμπερόπουλο ο Δέλλας προσπαθεί να βρει κι έμπειρους παίκτες που θα πλαισιώσουν τους νεαρούς παίκτες για να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να ανέβει «μονορούφι» τις δύο κατηγορίες. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού στις αρχές Ιουνίου θα έχουν ξεκαθαριστεί τα πάντα και η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τη νέα σελίδα στην ιστορία της, αυτή της επανόδου στη Super League απαλλαγμένη από χρέη και «αμαρτίες» παλιότερων ετών και έτοιμη να γίνει ξανά η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, που χάρισε πολλές συγκινήσεις στον κόσμο της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα