Ο Δένδιας πήγε κόντρα στην Χρυσή Αυγή και δέχτηκε το χειροκρότημα του ΣΥΡΙΖΑ

Μια στιγμή στην Βουλή των Ελλήνων βγαλμένη μέσα από μια «εικονική πραγματικότητα»

Στιγμή βγαλμένη από «εικονική πραγματικότητα» θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει αυτό που συνέβη μέσα στη Βουλή των Ελλήνων όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν έναν βουλευτή της ΝΔ. Αυτό συνέβη όταν ο Νίκος Δένδιας πήγε κόντρα με την Χρυσή Αυγή για την αίτηση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε (όπως και οι ΑΝΕΛ) για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η πρόταση από τη Χρυσή Αυγή για αντισυνταγματικότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών απορρίφθηκε απ’ όλα τα κόμματα. Ο Νίκος Δένδιας επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Χρυσή Αυγή «κερδίζοντας» με όσα είπε το θερμό χειροκρότημα και από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ στην αίτηση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι πολιτικοί και ιδεολογικοί του πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. Αρνούμαι τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό. Αρνούμαι τους εθνοκάπηλους, αρνούμαι αυτούς που στο παρελθόν τον τόπο, τη Μακεδονία, το έθνος και το λαό και δηλώνω ότι η Χρυσή Αυγή όταν χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία αντιποιείται εθνικό σύμβολο» τόνισε ο Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε επίσης