«Ο διαιτητής με το… κ@λοδάκτυλο» σφυρίζει το ΠΑΣ – Ολυμπιακός (video)

Ο Λετονός διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις, που θα σφυρίξει τον αυριανό ημιτελικό του κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός, είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ως «ο διαιτητής με το…κ@λοδάχτυλο». Μην βιαστείτε να βγάλατε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Τι είχε γίνει τον Ιούνιο του 2020: Στο παιχνίδι του λετονικού πρωταθλήματος μεταξύ της Ρίγα και της Ρίγα RFS 2-0; Σε μια φάση, ο Τρεϊμάνις συλλαμβάνεται από την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό να κάνει… κ@λοδάκτυλο (υψώνει το μεσαίο δάκτυλο) στον Σέντρικ Καούντιο της φιλοξενούμενης. Και παράλληλα, να του βγάζει κόκκινη κάρτα.

Άπαντες… βουβάθηκαν. Ήταν ποτέ δυνατόν, ένας διεθνής διαιτητής, υποψήφιος να σφυρίξει τελικά EURO 2020 και Μουντιάλ να κάνει τέτοιο πράγμα; Ήταν.

Όταν ο Καούντιο διαμαρτυρήθηκε γιατί η κόκκινη κάρτα, ο Τρεϊμάνις του έκανε, ότι είχε κάνει αυτός κ@λοδάκτυλο σε αντίπαλό του, λίγα δευτερόλεπτα πριν. Ο Τρεϊμάνις, απλά του έδειξε γιατί τον αποβάλει με την χαρακτηριστική χειρονομία.

Η ενέργεια αυτή του Τρεϊμάνις προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Επειδή ο Καούντιο είναι μαύρος και το αίμα του Τζορτζ Φλόιντ στην Αμερική δεν είχε στεγνώσει από την απάνθρωπη εκτέλεσή του από αστυνομικό, όλοι τους επιτέθηκαν. Σταμάτησαν όταν είδαν το βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα