Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν μιλά για το ερωτικό βίντεο

Σάλος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα ότι η νικήτρια του ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν πρωταγωνιστεί σε ερωτικό βίντεο.  Το μοντέλο από την πλευρά του  προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για το επίμαχο βίντεο.

Η αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διέψευσε τη συμμετοχή της αδερφής της στο ερωτικό βίντεο και τόνισε ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, Γιώργος Τζήκας, μίλησε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTV και ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο του επίμαχου βίντεο δεν είναι η Ειρήνη και ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της προσάπτουν.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει χρήματα, ωστόσο, επιζητά να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της και γι’ αυτό θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες προκειμένου να συμβεί αυτό.

Αν, λοιπόν, η αντίπαλη πλευρά δεν προβεί σε κάποια κίνηση, η Ειρήνη θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη, ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης