Ο Δημητρίου της ΕΠΣ Αθήνας υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αθήνας, προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος στην ΕΠΟ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. «Γίνονται ζυμώσεις, αν οι πρόεδροι των Ενώσεων με στηρίξουν, θα κατέβω» η χαρακτηριστικά ατάκα του.

Οι εκλογές στην ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για τις 23 Νοεμβρίου. Οι δηλώσεις του Δημητρίου:

Για το αν είναι κατάλληλη η στιγμή: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Από την πλευρά μου υπάρχει γνώση και εμπειρία και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικά το Δ.Σ. να μην αποφασίζουν. Το θέμα είναι ότι την εξουσία την έχουν πάρει οι Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίας. Πιστεύω θα έχει αποτελέσματα».

Για τη διοίκηση Γραμμένου: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο πρόσωπο του. Στη παρουσία του στην Ομοσπονδία υπήρχαν θετικά και αρνητικά. Το έργο του ήταν θετικό. Κάθε πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιλέγει τη δική του πολιτική και έπειτα θα κριθεί αν επιτέλεσε έργο. Δεν θα ανεχτώ να με κατηγορούν όταν δεν έχουν δίκιο, αν είμαι εγώ ο επικεφαλής».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές ο Γραμμένος κατηγορήθηκε άδικα και δεν μίλησε. Αν δεν υπάρξει συνεννόηση των προέδρων των επαγγελματικών ομάδων πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα όπως οι ενώσεις, οι εθνικές ομάδες, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ερασιτεχνικό έχει παραμεληθεί και πιστεύω ότι και αυτή η διοίκηση δεν έκανε ότι έπρεπε».

Για την Εθνική: «Έχει μπει ένα λιθαράκι σωστό, έχουν γίνει αλλαγές και πιστεύω θα πάμε καλύτερα. Είχαμε φτάσει στην απαξίωση και χάναμε από τα Νησιά Φερόε και δεν υπήρχαν 100 άτομα στην κερκίδα. Δεν μπορώ να παρέμβω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος πρόεδρος της Ομοσπονδίας στο τεχνικό κομμάτι του κάθε προπονητή. Είναι δικό του το θέμα. Δεν είναι δουλειά της Ομοσπονδίας. Αφεντικό σε αυτό το κομμάτι είναι ο προπονητής».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα