Ο Δημήτρης Σταρόβας προσπαθεί να αποκαταστήσει την ομιλία του

"Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα", δήλωσε γι' αυτή του την προσπάθεια η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μιλήσε για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη, λίγο καιρό μετά τη νοσηλεία του λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στα μέσα του Μαΐου.

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες από το κέντρο αποκατάστασης και έχει ανάγκη χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά οτυ και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε, πιστεύω. Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσεις, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω απ’ όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος».

Ο Δημήτρης Σταρόβας σημειώνει πρόοδο στην κατάσταση της υγείας του, λίγο καιρό μετά το εξιτήριο που πήρε από το Τζάνειο όπου νοσηλεύτηκε, λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη τον Μάιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα