Ο «δημοσιογραφικός αυνανισμός», το Twitter και ο Πάνος Καμμένος

Με υπουργούς και βουλευτές να καταφέρονται εναντίον του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε το… Twitter για να δώσει απαντήσεις.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιμένει ότι το τηλεφώνημα που του έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας -και το οποίο αποκάλυψε η «Εφημερίδα των Συντακτών» πυροδοτώντας ένα σκληρό πόλεμο με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ- δεν έγινε ποτέ. Επίσης, υποστηρίζει ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, πέραν της Σούδας, «ήδη υπήρχαν» και δεν είναι κάτι καινούργιο.

Παράλληλα επιτίθεται σε όσους έγραψαν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφικό αυνανισμό». «Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει» κλείνει την ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Ανοίγοντας διάλογο με χρήστες του Twitter, έκανε νέες αναρτήσεις, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά και στα δύσκολα πήγαν απέναντι». «Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας» διαμηνύει.

Προφανώς για τον Πάνο Καμμένο όποιος «βολευτεί» δεν πρέπει να έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και στη διαφοροποίηση.

Διαβάστε επίσης