Ο Δώνης δίνει πρόγραμμα και… gps στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο κορονοϊός έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, μαζί και οι προπονήσεις, αλλά στον Παναθηναϊκό παίρνουν τα μέτρα τους.

Αύριο θα δοθεί από το τεχνικό τιμ στους παίκτες ατομικό πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να τηρούν κάθε ημέρα. Είτε με προπόνηση στο σπίτι, είτε σε ένα ανοιχτό χώρο-γήπεδο κοντά στο σπίτι τους.

Μαζί με τα ατομικά προγράμματα οι παίκτες θα παραλάβουν και τα gps, τα οποία θα καταγράφουν καθημερινά τι κάνουν και αν τηρούν το πρόγραμμα κατά γράμμα. Στόχος του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του είναι να μην μείνουν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση οι παίκτες και όταν αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις να είναι σε καλό επίπεδο, ενόψει των αγώνων, αν τελικά γίνουν. Ακόμα και να μην γίνουν, όμως, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει και της νέας περιόδου.

Πάντως τις πρώτες ημέρες μετά το τέλος των προπονήσεων, αρκετοί παίκτες, όπως προδίδουν και οι ίδιοι μέσω του instagram κάνουν προπόνηση στο σπίτι τους.

Όσον αφορά την εντολή να μη φύγουν οι παίκτες στο εξωτερικό ήταν σαφέστατη από τον γιατρό Γιάννη Λεβάκο, διότι αν αυτό συμβεί, μπορεί να κολλήσουν τον ιό, αλλά και να τεθούν σε καραντίνα εκεί που θα πάνε. Μέχρι τώρα όλοι οι παίκτες… μένουν Αθήνα και δεν μπορούν να φύγουν και στο εξωτερικό από την στιγμή, που όλοι αύριο θα παραλάβουν τα προγράμματα, που θα ακολουθήσουν για 15 ημέρες τουλάχιστον.

 

 

Διαβάστε επίσης