Ο Δώνης θέλει τον Μασούρα

Στη λίστα για να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εισέρχεται σε μια φάση εκκαθάρισης ρόστερ, με αρκετές αποχωρήσεις να βρίσκονται προ των πυλών, είτε άμεσα είτε με την επιστροφή της ομάδας από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι αλλαγές που έρχονται δεν είναι μόνο αριθμητικές αλλά και ουσιαστικές, καθώς περιλαμβάνουν ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος λογίζονταν ως βασικά στελέχη ή επενδύσεις για το μέλλον.

Οι δύο πρώτοι που βρίσκονται με το… εισιτήριο στο χέρι είναι οι Κρίστοφερ Βέλντε και Χεφτέ Μπετανκόρ. Ο Νορβηγός εξτρέμ, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του, και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν αποδεχθεί πρόταση από την Πόρτλαντ Τίμπερς, με τη μεταγραφή να είναι προ των ανακοινώσεων. Όσον αφορά τον Μπετανκόρ, η επιστροφή του στην Ισπανία φαίνεται πλέον πιθανή, με δημοσιεύματα από εκεί να τον συνδέουν έντονα με την Αλμπαθέτε, όπου και αναμένεται να δοθεί δανεικός, έχοντας ήδη μείνει εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ.

Πιο σύνθετη είναι η περίπτωση του Γιώργου Μασούρα, που αποτελεί ίσως το πιο ηχηρό όνομα στη λίστα των πιθανών αποχωρήσεων. Αν και παραμένει χρήσιμος ως γηγενής στη λίστα της UEFA, ο ρόλος του στην ομάδα βαίνει μειούμενος, και οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του αναμένονται με ενδιαφέρον. Τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες θέλουν την Αλ Καλίτζ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, με πρωτοβουλία του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει μια «ελληνική» βάση στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί βρίσκονται οι Φορτούνης, Κουρμπέλης, Μουργκ (δανεικός από ΠΑΟΚ), Σένκεφελντ, και πλέον γίνεται προσπάθεια να προστεθεί και ο Μασούρας, ο οποίος ίσως να βλέπει με νέα ματιά μια τέτοια προοπτική, ειδικά αν δεν διαφαίνεται καθαρός ρόλος στον φετινό Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα