Ο Eddie Redmayne και η Felicity Jones είναι ” Οι Αεροναύτες” στο νέο επίσημο trailer και poster της ταινίας

Το νέο trailer της ταινίας τους βρίσκει αντιμέτωπους με τα ύψη πάνω σε ένα αερόστατο

Ένα ακόμη επικών διαστάσεων trailer και poster για τους πολύ αναμενόμενους Αεροναύτες του Tom Harper (Peaky Blinders) με πρωταγωνιστές τον Eddie Redmayne και την Felicity Jones έκανε την παρθενική εμφάνιση του, μιας και η ταινία τα πήγε ανέλπιστα καλά στα φεστιβάλ του Telluride και του Toronto, με αποτέλεσμα η Amazon να ετοιμάζει την ανάλογη προώθηση της, φέτος το φθινόπωρο.

Με το δυναμικό δίδυμο των Οσκαρικών Felicity Jones και Eddie Redmayne να επιστρέφει 5 χρόνια μετά την πετυχημένη Θεωρία των Πάντων που τους έστειλε στην καρδιά του Χόλιγουντ, οι Αεροναύτες προβλέπεται να είναι μια από αυτές τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, τόσο λόγω της βιογραφικής αλλά και τεχνικής της προσέγγισης.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα και κατατασσόμενο στο είδος του βιογραφικού και ιστορικού δράματος εποχής, το The Aeronauts θα ακολουθήσει τα βήματα της ριψοκίνδυνης πιλότου αερόστατου, Amelia Wren (Felicity Jones) και την συνεργασία της με τον πρωτοπόρο μετεωρολόγο James Glaisher (Eddie Redmayne), οι οποίοι προκειμένου να διευρύνουν την ανθρώπινη γνώση πάνω στα καιρικά φαινόμενα, αποφασίζουν να πετάξουν πέρα από τον οποιοδήποτε στην ιστορία. Καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και διευρύνοντας τις επιστημονικές ανακαλύψεις τους, το εναέριο ταξίδι τους φτάνει στα όρια του ανθρώπινου δυναμικού όταν αφήνουν πίσω τους τα εγκόσμια, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα δαιδαλώδη αγώνα επιβίωσης ενάντια στη βαρύτητα και τα στοιχεία της φύσης.

Στο trailer και τις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε τον Redmayne και την Jones να δίνουν μια επική εναέρια μάχη τόσο με τα στοιχεία της φύσης αλλά και με τα προσωπικά τους όρια, προκειμένου να κάνουν νέες ανακαλύψεις στον ουρανό.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα των Αεροναυτών πρόκειται να γίνει στο επερχόμενο φεστιβάλ του Λονδίνου στις 4 Οκτωβρίου, λίγο πριν την επίσημη Βρετανική κυκλοφορία στις 6 του ίδιου μηνός. Στην Αμερική πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου, με την πλατφόρμα του Amazon να διαθέτει την ταινία για online streaming στις 20 Δεκεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης