Ο… εγωκεντρικός κύριος Ιμπραΐμοβιτς

Είναι μία από τις μεγάλες βεντέτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν το κρύβει. Το αντίθετο μάλιστα! Όποτε του δοθεί η ευκαιρία φροντίζει να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «εγώ» του προσπαθώντας να πείσει (ίσως πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό) κάθε ποδοσφαιρόφιλο του πλανήτη ότι είναι ο καλύτερος.

Δεν ήταν τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις του ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη Χρυσή Μπάλα και πως αυτός είναι ένας άτυπος τίτλος που ουσιαστικά δεν έχει καμιά ουσία. Άλλωστε, στο μυαλό του είναι ο καλύτερος και δεν χρειάζεται να το αποδείξει σε κανέναν. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φροντίζει να αυτοπροβάλλεται μονίμως.

Έτσι έπραξε και σε πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες έσπευσε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του μοναδικό στον κόσμο, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους σκοράρει. Χαρακτηριστικά είπε ότι αντίστοιχα γκολ μπαίνουν μόνο στα βιντεοπαιχνίδια. Πάντως, για να λέμε και το σωστό, μερικά από τα γκολ που έχει σκοράρει ο Ζλάταν δεν μπαίνουν ούτε στα βιντεοπαιχνίδια…

«Βάζω πολλά γκολ που είναι δύσκολο να τα βάλει κάποιος άλλος. Είναι αυτό το είδος των γκολ που μένουν στον κόσμο. Με την Παρί σκόραρα με ακροβατικό τρόπο με την φτέρνα και είναι δύσκολο να δεις κάτι τέτοιο κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε: «Αλλά πιστέψτε με, όταν σκοράρω γκολ σαν αυτά, νιώθω καλά. Συνήθως τέτοια γκολ τα βάζεις στα βιντεοπαιχνίδια και δεν μπορείς να συγκρίνεις το συναίσθημα άμα βάλεις ένα τέτοιο στην πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σκοράρει τόσο θεαματικά όπως ο Ζλάταν στα βιντεοπαιχνίδια, παρόλο που αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο ρεαλιστικά στις μέρες μας».

Διαβάστε επίσης