Ο Έλβις Κοστέλο πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

Ο Βρετανός τραγουδιστής ‘Ελβις Κοστέλο ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα για να αντιμετωπίσει έναν «πολύ επιθετικό καρκίνο».

Το πραγματικό του όνομα είναι Ντίκλαν Πάτρικ Μακ Μάνους και έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970. Έχει κάνει μια σειρά από σημαντικούς δίσκους με τα συγκροτήματά του «The Attractions» και «The Imposters».

Ο 63χρονος συνθέτης στις επιτυχίες του οποίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια: «Oliver’s Army», «Everyday I write the Book»,«I want you» και «Alison» με μια ανακοίνωσή του ζητά συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους.

Επίσης ζητά συγνώμη από όσους αγόρασαν εισιτήρια και περίμεναν τις συναυλίες του. Χωρίς να διευκρινίσει τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, γράφει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του «είναι πολύ επιθετικός».

Γράφει ο Elvis Costello«Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρούργοι έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης»

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια αναφέρει πως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση Ο γιατρός τελικά του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

«Το μεν πνεύμα περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή».

Και καταλήγει υποσχόμενος να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατόν, ενώ δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέχρι το τέλος του έτους: «Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν για να παίξουμε αυτή τη μουσική και τα αγαπημένα σας τραγούδια που ακόμη κάτι σημαίνουν για εμάς όλους»

 

Διαβάστε επίσης