Ο επιθετικός της Θέλτα, Φέντορ Σμολόβ, έσπασε την καραντίνα

Ο κορωνοϊός έχει αφήσει χιλιάδες νεκρούς στην Ισπανία.

Η χώρα ολόκληρη βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο ο Φέντο Σμολόβ την έσπασε. Ο 30χρονος Ρώσος επιθετικός της Θέλτα ταξίδεψε στην πατρίδα του με ιδιωτική πτήση.

Την είδηση αποκάλυψε το Radio Galega, ενώ επιβεβαίωσε και η ομάδα του Βίγκο λίγες ώρες αργότερα. Ο Σμολόβ ταξίδεψε στη Ρωσία για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του.

Η Μαρία Γιουμασέβα, εγγονή του πρώην προέδρου της χώρας Μπόρις Γέλτσιν, ενηλικιώνεται.

Ο Σμολόβ υποστήριξε ότι ταξίδεψε για τη Ρωσία προκειμένου να “διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα”. Η Θέλτα δεν έδωσε άδεια, αλλά ο Ρώσος φορ είχε λάβει την απόφαση και πέταξε.

Είναι ο δεύτερος παίκτης των Γαλιθιάνων που σπάει την καραντίνα, καθώς την αρχή έκανε ο Πιόνε Σίστο. Όπως κι ο Δανός, έρχεται κι αυτός αντιμέτωπος με βαρύ πρόστιμο όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Πέραν αυτών και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έσπασε την καραντίνα στα μέσα Μαρτίου και ταξίδεψε στη Σερβία για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου του.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του στο Βελιγράδι αλλά θα πρέπει να μείνει τους επόμενους τρεις μήνες σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την Αλ Ιτιχάντ να θέλει να εκμεταλλευτεί την παραβίαση της καραντίνας και να λύσει το συμβόλαιο με τη δική του υπαιτιότητα, το οποίο σημαίνει πως ο 29χρονος πρώην φορ του ΠΑΟΚ θα χάσει 19.500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης