Ο Ερντογάν, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε στην Ελλάδα

Ο Mr. «Pegasus Airlines» και η σύζυγός του τραυματίστηκαν με ταχύπλοο στη Λέρο, κατά τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, επισκέφτηκε ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπου είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί του, ενώ ενημερώθηκε και από τους θεράποντες ιατρούς.

2

 

Ο Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας «Pegasus Airlines», και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί τραυματίστηκαν σοβαρά με ταχύπλοο κοντά στη Λέρο, ενώ απολάμβαναν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου, η θεραπεία του Σαμπανσί συνεχίζεται εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας, ενώ η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

 

Έχοντας λάβει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ζεύγους Σαμπαντζί, ο Ερντογάν έφυγε από το νοσοκομείο μετά από επίσκεψη 45 λεπτών, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Ο Ερντογάν συνοδευόταν επίσης από τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς.

Η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο γνωστές και πλουσιότερες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα