«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» κι ο Ντέμης φλερτάει με μοντέλο του GNTM

Το λέει και το τραγούδι. «Ο έρωτας με έρωτα περνάει». Κι ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν περίμενε πολύ, μετά το χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή. Ούτε κι εκείνη περίμενε βέβαια, καθότι εθεάθη στην παραλία με νεαρό αγνώστων στοιχείων.

Ο οριστικός χωρισμός του επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, ήρθε μετά από 18 χρόνια να ταρακουνήσει το εγχώριο star system, παρότι υπάρχουν μαρτυρίες από ανθρώπους του ζευγαριού, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, που μιλούν για ένα χωρισμό ο οποίος υπήρχε εδώ και καιρό αλλά άργησε να επισημοποιηθεί.

Ίσως το γεγονός αυτό, ότι η απόφαση προϋπήρχε, βοήθησε ο χωρισμός να είναι ομαλός και σε πολιτισμένο επίπεδο και τα δύο μέλη του ζευγαριού να προχωρήσουν πιο γρήγορα στο επόμενο κεφάλαιο της εργένικης ζωής τους.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, το οποίο αναφέρει ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ήδη ξεκινήσει τα επόμενα βήματα της ζωής του φλερτάροντας με ένα από τα μοντέλα που είδαμε σε προηγούμενα GNTM.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος το φλερτ είναι σε πρώιμα στάδια και δεν αποκαλύπτεται προς το παρόν το όνομα του μοντέλου που μπήκε στη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα