Ο Ευρωπαίος Στέλιος, ο Σφακιανός Παύλος και ο… πολυσυλλεκτικός Αλέξης

Ο Κούλογλου ζητά διαγραφή του Σφακανού αλλα ο αρχηγός του αρνείται να πετάξει την τρίχα από το ζυμάρι

Το ότι ο Στέλιος Κούλογλου θεωρεί βαρίδι τον Παύλο Πολάκη το ξέρουν από την Αθήνα μέχρι και στις Βρυξέλλες.

Όχι φυσικά ότι ήταν μυστικό. Άλλωστε το είπε ο ίδιος σε δημόσια τηλεοπτική θέα ότι «εδώ και πολύ καιρό ο Παύλος Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα, όχι αναγκαστικά από τον Τσίπρα τον ίδιον, αλλά από τα αρμόδια όργανα».

Και βέβαια όταν ο Κούλογλου ομιλεί περί «κατάλληλων μέτρων» δεν εννοεί τίποτα λιγότερο από την καρατόμηση του αψύ Χανιώτη βουλευτή, επικαλούμενος τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή έπειτα από τις γνωστές δηλώσεις του τελευταίου στη Βουλή ότι η κυβέρνηση δολοφόνησε χιλιάδες ανθρώπους, εννοώντας ότι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση ευθύνεται για τους θανάτους από κορωνοϊό.

Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν είναι οι παρόλες που εκτοξεύει ο Πολάκης, που είναι και περισσότερες και σκληρότερες από αυτές του Κουρουμπλή. Το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος Αλέξης δεν διανοείται –για την ώρα τουλάχιστον–  να πετάξει την τρίχα από το ζυμάρι.

Γι’ αυτό και καλύπτει μονίμως τον Σφακιανό επικαλούμενος τον φερετζέ της πολυσυλλεκτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ που, όπως είπε και στο KONTRA την Πέμπτη, συνυπάρχουν «και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης, και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος, και ο Τζανακόπουλος και ο Ηλιόπουλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα