Ο Φέντερερ θα αγωνίζεται για πάντα (video)

Δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από το τένις ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς όπως δήλωσε αστειευόμενος θα αγωνίζεται για πάντα.

Συγκεκριμέμνα πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Ελβετός θρύλος ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών υποδημάτων “On” και πολλοί υπέθεσαν ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του όταν αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί σχετική ερωτήση από τους δημοσιογράφους της εκπομπής “Today”, στην οποία ήταν καλεσμένος με αφορμή το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για event της εν λόγω εταιρίας, με τον “βασιλιά” να απαντάει:  «Με ρωτάνε όλη την εβδομάδα πότε θα συμβεί, αλλά η On δεν έχει να κάνει με αυτό και με θέλει ενεργό για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μάθει πως θα είναι η έξοδός μου από το επαγγελματικό τένις, αλλά δεν έχουμε τέτοιο θέμα. Δε θα σταματήσω ποτέ!»

Από εκεί και πέρα όσον αφορά αυτήν την καινούργια συνεργασία σχολίασε: «Είχα επενδύσει στην εταιρεία και πλέον είμαι και συνεργάτης τους. Είναι πολύ φιλικοί, είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω. Εδώ και κάποια χρόνια ήμασταν σε συζητήσεις για το τι μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο και είναι καλό το timing. Λατρεύω τη μόδα όπως ξέρετε και αγαπώ τα παπούτσια τους».

Διαβάστε επίσης