Ο Φίλιππος Καμπούρης για την περιπέτεια της υγείας του: «Έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω» (βίντεο)

Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε εξιτήριο έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε, συγκλονίζοντας με την περιγραφή του:

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό πιστεύω ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Καμπούρης.

«Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα. Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί. Ίσως η έντονη δραστηριότητα στη ζωή, ίσως τα παραπάνω κιλά βοήθησαν στο να γίνει το κακό. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αγάπη του κόσμου. Δέχθηκα χιλιάδες μηνύματα που με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο. Πραγματικά, ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σιδερένιος επό εδώ και στο εξής!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα