Ο φίλος του Αλέξη εμφανίστηκε και είπε την… εξυπνάδα του

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, έκανε την εμφάνιση του αφού ο φίλος του Αλέξη είπε κι αυτός να πει την… εξυπνάδα του στο twitter.

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, υφίσταται την κριτική και την απαξίωση των άλλων χρηστών του Τwitter, οι οποίοι του θυμίζουν τα αντίστοιχα μέτρα που είχε λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα: «Νικολάκη -απαντά χρήστης του twitter-αυτή την απαγόρευση συγκεντρώσεων ποιος την υπέγραψε το 2016, μιας και ήσουν στο Μαξίμου ίσως μπορέσεις να θυμηθείς καλύτερα…».

Χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τη δεδομένη χρονική συγκυρία με τα χιλιάδες ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού και τις συστάσεις των λοιμωξιολόγων για αποφυγή μετακινήσεων με σκοπό τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, ο Καρανίκας προχωρά σε προκλητική ανάρτηση στο Twitter.

Συγκρίνει την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, που έχει σκοπό να προλάβει τις εικόνες συγχρωτισμού, με… τη χούντα, κατά την οποία επιτρεπόταν συνάθροιση μέχρι πέντε άτομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα