Ο Φορτούνης συνέτριψε τα εμμονικά σύνδρομα Φαν’τ Σιπ και Μαρτίνς

Ο Φορτούνης δεν πήρε καμία ρεβάνς στο ματς με την Μολδαβία. Από κανέναν. Ούτε από τον Φαν’τ Σιπ, ούτε από τον Μαρτίνς, που δεν τον χρησιμοποιούσαν στη βασική ενδεκάδα. Το ίδιο το ποδόσφαιρο πήρε ρεβάνς από τους δυο προπονητές του και τα εμμονικά σύνδρομα που κουβαλούν επάνω τους.

Ο μεν Ολλανδός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, είχε ένα τρανό άλλοθι, ότν τον ρωτούσαν γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Φορτούνη βασικό κι αρκείται στον Μπακασέτα και τον Μάνταλο. Δεν παίζει βασικός στον Ολυμπιακό, σου έλεγε.

Ούτε και ώρα παίζει βασικός στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης, μεσιέ. Αλλαγή μπήκε στο ματς με τον ΟΦΗ, ξεκίνησε βασικός με τον Απόλλωνα και τον πέταξε έξω στο ημίχρονο ο Μαρτίνς. Είναι φανερό ότι ο Φορτούνης έπαιξε βασικός γιατί έλειπε ο Πέτρος Μάνταλος, χτυπημένος από κορωνοϊό καθώς ήταν.

Ο δε Φαν’τ Σιπ, μόλις ρωτήθηκε για την απόδοση του Φορτούνη, μετά το ματς, είπε ότι κι ο Μπακασέτας ήταν καλός. Δηλαδή, μην ελπίζετε ότι θα βγάλω τον Τάσο από τη θέση του επιτελικού χαφ, για να βάλω τον Φορτούνη.

Ο δε Μαρτίνς, πρέπει ν’ αποφασίσει κι αυτός τι θα κάνει με τον Φορτούνη. Κούρασε αυτή η συμπεριφορά του και τα «καψονάκια» προς τον καλύτερο Έλληνα παίκτη της γενιάς του.

Εκτός κι αν ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμησε τον Σίνισα Γκόγκιτς που με μηδέν ιστορικό στους πάγκους μεγάλων ομάδων αποφάνθηκε ότι ο Φορτούνης πρέπει να παίζει και χωρίς την μπάλα και να μαρκάρει. Τότε αλλάζει το πράγμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα