Ο Γενς Γιόνσον λέει το ναι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε την αρχή με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ, αλλά είναι σαφές πως δεν θα μείνει εκεί. Είναι δεδομένο, πως μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η Ένωση θέλει να έχει ακόμα τουλάχιστον τρεις προσθήκες και όλες αφορούν τις μεσοαμυντικές θέσεις. Στην ΑΕΚ θα ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει με δύο στόπερ και ένα χαφ και προς τα εκεί κινούνται.

Η υπόθεση που βρίσκεται πιο κοντά στην ολοκλήρωση της από κάθε άλλη είναι αυτή του Γενς Γιόνσον. Στην ΑΕΚ έχουν δουλέψει μεθοδικά την υπόθεση, έχουν δείξει με κάθε τρόπο στον Δανό χαφ πως θέλουν να τον έχουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Η ΑΕΚ προσφέρει γη και ύδωρ για τον Γιόνσον: τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο Δανός ήρθε και στην Αθήνα, έχει ξεκάθαρη άποψη και για τις συνθήκες που θα συναντήσει αυτός και η οικογένεια του στην καθημερινότητα τους και πλέον καλείται να αποφασίσει. Θεωρητικά, υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ισπανικές ομάδες, ωστόσο καμία δεν φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει τα χρήματα και τα χρόνια που δίνει η ΑΕΚ. Η απάντηση του Γιόνσον αναμένεται από αύριο και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα είναι θετική.

Πέραν του χαφ, στην ΑΕΚ ψάχνονται έντονα και για το θέμα του στόπερ. Είναι γεγονός, πως η περίπτωση του Βραζιλιάνου Βιτάο παραμένει ανοιχτή. Παίκτης με εξαιρετικά στοιχεία, μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον και η ΑΕΚ κάνει ό,τι μπορεί για να την κρατήσει ζωντανή και να τη φέρει στα μέτρα της. Ο Βιτάο είναι μια επιλογή που θέλουν πολύ στην ΑΕΚ και θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα