Ο Γεωργιάδης “πυροβολεί” τον θεοδωράκη: Να σκεφτεί γιατί του έφυγαν οι βουλευτές

Για συνδιαλλαγή με τον Αλέξη Τσίπρα κατηγόρησε τον Στ. Θεοδωράκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

«Ηξερα ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα φταίει ο Γεωργιάδης, δεν περίμενα ότι ισχύει το ίδιο και για το Ποτάμι. Θα ήταν αστείο να θεωρεί ότι είχε βάλει στο ψηφοδέλτιό του ενεργούμενα άτομα άλλου κόμματος. Καλό θα ήταν να σκεφτεί τι έχει κάνει και του έφυγαν οι βουλευτές.

Και ο κ. Αμυράς και ο κ. Ψαρριανός έλεγαν για μήνες ότι διαφωνούν στο θέμα των Πρεσπών. Με συνδέει μια φιλία και πέραν τούτου ουδέν. Έχω καλή γνώμη και για τους δύο, αλλά δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων. Ο κ. Θεοδωράκης οφείλει να απαντήσει στο άρθρο του Γ. Πρετεντέρη, να πει δηλαδή πώς είναι δυνατόν πέρυσι τον Μάρτιο να λέει ο Ζάεφ στους πολιτικούς αρχηγούς στη χώρα του ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει στην Ελλάδα με τις ψήφους του Ποταμιού.

Πρέπει να απαντήσει ο κ. Θεοδωράκης που είχε πάει στον κ. Τσίπρα τον περασμένο Μάρτιο για το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας αν τότε τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να απαντήσει αν οι συνεδριάσεις κομματικών οργάνων του Ποταμιού που ακολούθησαν ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να κρύψει τη συνδιαλλαγή με τον κ. Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης